Orijinal indirdiğinizin içindekiler Steam ID ve Ubisoft authorize içeriyor. Bu sebeple orijinale crack yapamazsınız. Crackli indirip oynayabilirsiniz. Onuda önermem. Bu tip büyük oyunların içerikleri virüs yuvası gibi. Orijinalini oynamak daha mantıklı. Dediğim gibi Ubisoft'la iletişime geçip destek alırsanız size yardımcı olurlar.
nasıl lna orjinal oyunu mu crackledinHocam yaklaşık 15 dakika önce Steam'deki orijinal oyunu başka bir klasöre kopyalayıp o klasöre crack dosyasını kurdum ve oyunu açmayı başardım. Kaspersky crack dosyasında virüs bulamadı. Tek sorun oyun 60FPS çalışıyor. Ekran kartımın tam performansını alamıyorum. Ubisoft'tan herhangi birinin benim mesajlarıma bakacağını hiç sanmıyorum. Artık Ubisoft'un sistemi düzelene kadar buradan devam.
Maalesef evet.nasıl lna orjinal oyunu mu crackledin
Hocam yaklaşık 15 dakika önce Steam'deki orijinal oyunu başka bir klasöre kopyalayıp o klasöre crack dosyasını kurdum ve oyunu açmayı başardım. Kaspersky crack dosyasında virüs bulamadı. Tek sorun oyun 60FPS çalışıyor. Ekran kartımın tam performansını alamıyorum. Ubisoft'tan herhangi birinin benim mesajlarıma bakacağını hiç sanmıyorum. Artık Ubisoft'un sistemi düzelene kadar buradan devam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.