Assassin's Creed: Black Flag Ubisoft hesabına eklenmiyor

• Konuyu başlatan 420957
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 2.029

420957

Hectopat
Hocalarım görselde gördüğünüz gibi bir sorunla karşılaşıyorum nasıl çözebilirim?

Ekran görüntüsü 2023-01-03 111942.png

Orijinal indirdiğinizin içindekiler Steam ID ve Ubisoft authorize içeriyor. Bu sebeple orijinale crack yapamazsınız. Crackli indirip oynayabilirsiniz. Onuda önermem. Bu tip büyük oyunların içerikleri virüs yuvası gibi. Orijinalini oynamak daha mantıklı. Dediğim gibi Ubisoft'la iletişime geçip destek alırsanız size yardımcı olurlar.

Hocam yaklaşık 15 dakika önce Steam'deki orijinal oyunu başka bir klasöre kopyalayıp o klasöre crack dosyasını kurdum ve oyunu açmayı başardım. Kaspersky crack dosyasında virüs bulamadı. Tek sorun oyun 60FPS çalışıyor. Ekran kartımın tam performansını alamıyorum. Ubisoft'tan herhangi birinin benim mesajlarıma bakacağını hiç sanmıyorum. Artık Ubisoft'un sistemi düzelene kadar buradan devam.

Hocam yaklaşık 15 dakika önce Steam'deki orijinal oyunu başka bir klasöre kopyalayıp o klasöre crack dosyasını kurdum ve oyunu açmayı başardım. Kaspersky crack dosyasında virüs bulamadı. Tek sorun oyun 60FPS çalışıyor. Ekran kartımın tam performansını alamıyorum. Ubisoft'tan herhangi birinin benim mesajlarıma bakacağını hiç sanmıyorum. Artık Ubisoft'un sistemi düzelene kadar buradan devam.
nasıl lna orjinal oyunu mu crackledin

Assassin's Creed oyunları 60 frame sabit çalışır(V-Sync kapandığında 65e kadar yolu var). Nesneler aynı video senkronizasyonu gibi oluşturulduğu için 60 FPS yeterli oluyor. Filmlerin klasik çekimde 24 frame olması gibi bu oyunda da hazır nesne kullanılıyor. 60 FPS üstüne gerekde duymazsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı