Assassin's Creed II açılmıyor

myildirim

Hectopat
Katılım
2 Aralık 2014
Mesajlar
27
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Steam üzerinden AC 2 Deluxe Edition satın aldım ancak oyunu açmak istediğimde açılmıyor. Herhangi bir hata vermiyor. Steam'de dosya doğrulaması yaptım sorun yok. UPlay'de ise oyna butonuna bastığımda biraz bekliyor sonrasında tekrar oyna butonu aktif oluyor.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Process Monitör raporu : Logfile.rar
Sorun şu şekilde oluyor. AC 2 hata.mp4
 
Sistem güncellemelerini yap, oyunu yönetici olarak çalıştırmayı deneyin.
Eğer olmuyorsa, hem Uplay'i hem de Steam'ı kapatıp yönetici olarak çalıştırın.
Ayrıca oyunu Steam'den açın.
 
Bu şekilde de açılmıyor sorun hala aynı. Zaten Steam'den açsam bile Uplay'e atıyor otomatik. Uplay'den açınca da Steam'den başlatıyor. Pinpon topuna döndüm o_Oo_O
 
Steam üzerinden AC 2 Deluxe Edition satın aldım ancak oyunu açmak istediğimde açılmıyor. Herhangi bir hata vermiyor. Steam'de dosya doğrulaması yaptım sorun yok. Uplay'de ise oyna butonuna bastığımda biraz bekliyor sonrasında tekrar oyna butonu aktif oluyor.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Process Monitor raporu: Logfile.rar
Sorun şu şekilde oluyor. AC 2 hata.mp4

Benzer sorunu yaşamaktayım. Acaba nasıl çözdünüz?
 
Çözmeyi başardım Ubisoft'un yeni sözleşmesini kabul edin ve Steam Ubisoft'u kapatıp yeniden açın sonradan ise Ubisoft'u çevrimdışı modda yeniden başlatın oyununuz açılacaktır bende öyle oldu.

Ben de çözdüm Ubisoft'la iletişime geçtim artık monitör ölçeklendirmesini %125'den %100 yapıp bir tane uygulama var onu kapattım çözüldü.
 
Biraz daha detaylandırır mısın rica etsem dostum.

Uplay ile Steam'ı harici açın (yani önce Uplay'i sonra Steam'ı başlat). Sonra Uplay açılırken sözleşme vb. şeyleri kabul et. Giriş yapmanı isterse hiç dokunmadan bekle oto giriş yapar. Ardından Steam'den oyunu açmayı dene olmazsa Uplay'i çevrimdışı modda başlat öyle dene ben öyle çözdüm.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı