Assassin's Creed IV: Black Flag gamepad tuşları ters algılıyor

eelimanN

Hectopat
Daha fazla  
Steam üzerinden Assassin's Creed IV: Black Flag almıştım. Elimde gamemaster isminde çakma bir kol var. Oyuna giriyorum ve PlayStation tabiriyle X tuşunu üçgen tuşu olarak kare tuşunu yuvarlak tuşu olarak algılıyor, anlayacağınız tuşlar tam tersi gibi oluyor. Ayrıca tuşları düzenleyemiyorum da. Kontrolleri düzenleme yerine gelince sadece klavye tuşlarını değiştirebiliyorum bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam üzerinden Assassin's Creed IV: Black Flag almıştım. Elimde gamemaster isminde çakma bir kol var. Oyuna giriyorum ve PlayStation tabiriyle X tuşunu üçgen tuşu olarak kare tuşunu yuvarlak tuşu olarak algılıyor, anlayacağınız tuşlar tam tersi gibi oluyor. Ayrıca tuşları düzenleyemiyorum da. Kontrolleri düzenleme yerine gelince sadece klavye tuşlarını değiştirebiliyorum bilgisi olan var mı?
Kontrolcüyü xbox 360 kontrolcüsü diye gösteren bir uygulama vardı onun içinden 1 saat fln uğraşırsanız tuşları doğru yapabilirsiniz.(uygulama, kontrolcüyü algılamayan oyunların algılamasını da sağlayabiliyor ama ismini unuttum😭)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı