Assassin's Creed IV New Trailer

arkham

Kilopat
Katılım
28 Eylül 2012
Mesajlar
2.469
Makaleler
51
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Korsanların yaşamına dair izler ve bilgiler sunan video gayet zevkli ve heyecan verici olmuş. Yeni şeyler görmek ve bir nebzede olsa AC özleminizi gidermesi için, İyi seyirler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Korsanların yaşamına dar çok güzel bir oyun ve çok güzel hayatlarını anlatıyor. Ancak adı üstünde Assassin's Creed bu oyunun ismi Assassin's oyunu olmamış . Keşke yeni bir oyun sergileselerdi mesela Privater's Creed gibi o zaman olabilirdi . Hiçbir zamanda Assassin's Creed Brotherhood oyunundaki o seviyeyi yakalayamayacklar. Bence bu sene bi ara verselerdi de daha iyi bir şeyler yapsalardı.

Ama sonuç olarak yinede oynayacağız :)
 
Uzattıkça uzatırlar artık. Ben ve pek çok kişi sıkılmaya başladım diyebilirim. Oyun bir noktadan sonra çizgisinden şaşmasaydı, şu an çok daha farklı sözler sarf ediyor olurdum. Hani bir laf vardır, tadında bırak...
 
Bence IV farklı bir seri Assasin's Creed serisi yerine farklı bir isim ve birazda Assasin's Creed'den sıyrılmış olsa güzel olurdu.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı