Çözüldü Assassin's Creed Odyssey 'Meet Atletheia in the Tomb of Phaiax' görevi puzzle bugu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Bluex

Hectopat
Daha fazla  
Selam AC Odyssey oynarken bu görevde tapınağa girdikten sonra bayağı bir ilerledim ardından bu bölüme geldikten sonra takıldım uzun bir süre çözümüne baktıktan sonra videoda herkes bu kutuyu çekebiliyor ama ben çekerken takılıyor aradan geçmiyor ikisini de her şekilde itiyorum ama olmuyor 2. kutuyu da sağ sol her şekilde ittirmeyi denedim iyicene ama o da hareket etmiyor save atıp tekrar yükledim, öldüm tekrar denedim ama olmadı bunu nasıl düzeltebilirim?

[
ac bug.png
ac bug2.png

Çözüm
O halde diğer tarafa geçip düzelt. Sonra buraya tekrar gel ve kendine çek.

Olmuyorsa yanlış yapıyorsun bir şeyleri. İnce ayar yapman gerekiyorsa 3-4 kerede olsa git gel yapman lazım. Bug falan yok.
Üsttekini en ileri ittir sonra altakini en sağa çek. İnce bir ayarı vardır birbirlerine takılıyolardır. Ya da kırman gereken bir şey olabilir.

Üsttekini en ileri ittir sonra altakini en sağa çek. İnce bir ayarı vardır birbirlerine takılıyolardır. Ya da kırman gereken bir şey olabilir.

Hocam yok videoda adam kaymak gibi çekiyor yarım saat gözümü ekranın içine sokup iğne deliğine ip geçirir gibi ittirmeye çalışıyorum olmuyor iki taraftan da deniyorum yine olmuyor.

Olmuyorsa yanlış yapıyorsun bir şeyleri. İnce ayar yapman gerekiyorsa 3-4 kerede olsa git gel yapman lazım. Bug falan yok.

Çözüm

Tamam hallettim arkadakini en geri alıp geri geldim ve yaklaşık 20 kere falandır ince ayar çekmeye çalışıyorum 1 pixel yüzünden gelmiyormuş gerçekten eyvallah

Technopat Haberler

Geri
Yukarı