Çözüldü Assassin's Creed Odyssey Mouse Lag

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Elrin

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Selamlar.

AC Odyssey'i indirimden satın aldım indirdim fakat oyuna girdiğimde USB bağlantılı mouse ve klavyemde tepki gecikmesi olduğunu fark ettim.
Klavyede W'e basıyorum, oyuncu 5 saniye sonra sonsuzluğa doğru koşmaya başlıyor hiç durmadan.
Mouse'u hareket ettiriyorum kamera açısı donarak hareket ediyor, FPS değerimde çok bir sıkıntı yok 50-60 arası alıyorum. Laptop kendi touchpadi ve klavyesiyle oynamaya çalıştığımda hiçbir sıkıntı olmuyor.

İnternet'de birkaç çözüm araştırdım ve yaptıklarımın hiçbiri işe yaramadı aşağıdaki çözümlerden farklı bir öneriniz varsa lütfen yazın:

1. USB portlarının sürücüsünü güncelledim.
2. Windows updateledim.
3. ekran kartı güncelledim.
4. Hem NVIDIA denetim masasından hem de oyun içinen V-Sync kapattım.
5. oyun önceliğini normale çektim.
6. Grafikleri en düşüğe aldım.

Yukarıdaki denemelerin hiçbiri sonuç vermedi bu arada sistemi de yazayım belki yardımı olur.

i5 7300HQ.
GeForce GTX1050 Ti.
8 GB RAM.
256 SSD.

Hah, bu arada bu problemi daha önce Detroit ve AC: Origins'te de yaşadım ve oynayamayıp silmek zorunda kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Detroit'i bilmiyorum ama o iki AC oyunuda işlemciyi çok fazla kullanıyor, bundan dolayı usb ile kullandığın aygıtlarda gecikme oluyor olabilir şahsen bende böyle bir sorunla karşılaşmıştım. Fps yi 30'a sabitlersen problemin geçeceğini düşünüyorum.
Detroit'i bilmiyorum ama o iki AC oyunuda işlemciyi çok fazla kullanıyor, bundan dolayı usb ile kullandığın aygıtlarda gecikme oluyor olabilir şahsen bende böyle bir sorunla karşılaşmıştım. Fps yi 30'a sabitlersen problemin geçeceğini düşünüyorum.

Çözüm
Klavye sorunu düzeldi fakat mouse lag sorunu hala devam etmekte
Arkadaşin önerisiyle konu çözülmüştür konu kilit🔒

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı