Assassin's Creed Odyssey ne zaman Assassin gibi oynama başlayacak?

Agony1376

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, ben Origins'i yeni bitirdim. Şimdi Oddysey'e başladım 2 3 saat oynadım. Hala saçma sapan görevler yaptırıyorlar. Ne zaman Origins'teki gibi hedef öldürmeye başlayacağız?

İstediğiniz zaman. Bir süre sonra serbest bırakır. Kefalonya'da zaten gizlilikle ilerleyebiliyorsunuz isterseniz.

Eskisi gibi kapüşonu indireyim, suikastçi moduna geçeyim yok. Çömeliyorsunuz, arkadan yaklaşıp indiriyorsunuz. Bu kadar.

Benim tavsiyem karakteri suikastçi değil de avcı olarak kasın. Çok daha iyi bir gizlilik sunuyor size.

Anladım hocam peki oyunda Origins'teki gibi bir hedef öldürmek veya amacımız olacak mı mesela Origins'te çocuğumuzun intikamını alıyorduk bu oyunda sadece bir adam bize gereksiz saçma görevelr veriyor bende o ana karakteri küçükken kurtardı diye hep iyi niyetle yaklaşıyorum sorulan sotulard onu neye göre yapayım.

Merak etme kült üyelerine kadar geldiğinde lütfen daha fazla hedef göstermesinler diyeceksin. 5-10 saat sabret açılıyor sonra. Şuan tutorial bölgesindesin gibi bir şey. İlk adadan ayrıldığın zaman başlıyor oyun.

Ayrıca serideki en iyi assasin's skilleri de bu oyunda üsteki arkadaşa katılmıyorum. Erken oyun safhası biraz süründürse de gelişince tek vuruşta alamadığın kimse olmuyor. 1-2 tane geç oyun assasin buildi videosu izlersen anlarsın ne kadar geliştiğini.

OKUYACAKLARINIZ AĞIR SPOİLER
Hikaye efsane bea koskoca sparta kralı leonidas büyük atamız aynı soydanız ve kız karakterde kardeşimiz ama ikimizde kardeş olduğumuzu bilmiyoruz annemizi arıyoruz buluyoruz ve mutlu aile tablosu tabi leonidasın öcünüde alıyoruz

Ana hikaye güzel. Ben Antik Yunan'dan aşırı zevk aldım. Ana karakterler de iyi. Fate of Atlantis ek paketi çok güzel.

Sabırla devam edin. Görevler sıkıcı değil ve ambiyans efsane. Evet bazen tekrar oluyor ama olsun. Hikayesi çok iyi. Ek paketlerle zirveye çıkıyor. Bence bu tarzdaki en iyi AC oyunu. Hastasıyım bu oyunun. Her şeyine sahiptim oynadığım zamanlarda

Hocam size bir sorum olacak şimdi ben (spoiler) alexiosun babasını öldürmek için bir yere gittim orada aslında adamlar yakınış gibi davrandım şu anda o adamların eşyalarını yakıyorum ne oluyor anlamdım şöyle bir şey var fotoğrafını ekleyeceğim.

@PhemiusTR hocam oyunda tekrar karşıma çıkmadı ama altta nationlı bir şey yazıyordu mır olarak bunun amacı ne ben alexiosun babasına yandaş gibi davrandım.

Sormak istediğini tam anlayamadım ama istediğiniz gibi yolunuzu çizebilirsiniz. Eşya yakma olayı o bölgede onların askeri güçlerini düşürmektir. Mühimmat yakmak onları o bölgede zayıflatır. Akabinde komple o bölgenin tüm güçleri tükendiğinde bir savaş başlar. Bu savaşta yer alıp kazanırsanız da ganimet alırsınız ki bunlar güzel ganimetlerdir. Anlayacağınız içten fetih yapıyorsunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…