Assassin's Creed Odyssey ne zaman Assassin gibi oynama başlayacak?

Agony1376

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, ben Origins'i yeni bitirdim. Şimdi Oddysey'e başladım 2 3 saat oynadım. Hala saçma sapan görevler yaptırıyorlar. Ne zaman Origins'teki gibi hedef öldürmeye başlayacağız?

Oyunda yapabileceğin en mantıklı build tam canda %100 kritik buildi olur. Ha yeni başlayan birine bu buildi önermem. Çünkü tam anlamıyla tamamlamak için en az 91 seviye olman lazım. Son seviye 99 zaten. Bu buildin birde canının sadece %25'ini kullanmana izin vermesi gibi bir dezavantajı var fakat bu build sayesinde hem yakın dövüş, hem gizlilik hem de ok ile herkese tek atabiliyorsun.

Anladım hocam sorum buydu zaten onlara yakın gib konuştum en başta sonra eşyaları yalmamı söyleyince garibime gitti anladım şimdi ama bana bunu söyleyen kendi muhafızlarındandı.

Anladım hocam sorum buydu zaten onlara yakın gib konuştum en başta sonra eşyaları yalmamı söyleyince garibime gitti anladım şimdi ama bana bunu söyleyen kendi muhafızlarındandı.
Ya şimdi tamamen sizin tercihiniz. Onların yanında olursanız karşıt rakiplerin yerlerini ele geçirmeniz lazım. Hangi tarafsanız karşının bölgelerini yok edin. Oyunda her şeye rağmen siz bağımsızsınız.

Anladım hocam sağ olun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…