Bütçen varsa Gold versiyonu tavsiye ediyorum 3 ve liberation Remastered versiyonları da bulunmakta. Bence fiyatına değer ama bütçem yok diyorsanız standart sürümü de alabilirsiniz.
Standart sürüm alırsan hikâye yarım kalır. Assassin's Creed senaryosu için legacy of the first Blade DLC'si şart, kassandra(oyunun ana karakteri) hikâyesi için fate of Atlantis DLC'si şart.
Valhalla'da da DLC'ler olmadan hikâye yarım kalır. Onda DLC'ler için 475TL olan paket şart. Zaten bence son 3 oyundaki en iyisi Odyssey.Tam onu yazacaktım hikaye açısından eksiklik hisseder miyim diye.
Son çıkan 3 oyundan birini oynamak istiyorum, siz ne önerirsiniz?
Genelde Origins pek tavsiye edilmiyor.
233 TL Gold sürüme vermektense geriye tek seçenek Valhalla kalıyor, 174 TL'ye onu mu alsam?
Valhalla'da da DLC'ler olmadan hikâye yarım kalır. Onda DLC'ler için 475TL olan paket şart. Zaten bence son 3 oyundaki en iyisi Odyssey.
Bu arada hocam şunu da belirteyim. AC Odyssey ve Valhalla'da ayrı ayrı Crossover senaryosu var. Senaryoyu anlamak için iki oyunda şart. Valhalla'ya sahip olmadığınız sürece Odyssey'de bulunan o görevi yapmayın.O zaman birkaç gün daha bekleyip bütçemin üstüne ekleme yaparak almak durumundayım, 13 Temmuza kadar zaten acelesi yok.
Teşekkür ederim.
Bu arada hocam şunu da belirteyim. AC Odyssey ve Valhalla'da ayrı ayrı crossover senaryosu var. Senaryoyu anlamak için iki oyunda şart. Valhalla'ya sahip olmadığınız sürece Odyssey'de bulunan o görevi yapmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.