Assassin's Creed Origins çöküyor

İşletim sistemi
Windows 10

frkntur

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba arkadaşlar Epic Games'den Assassin's Creed Origins satin aldım oyunu başlat dediğim zaman çökme sorunu geliyor nasıl çözerim sorunu?
PC özellikleri: i59400F MSI GeForce GTX 1660 8 GB RAM.

Oyun çöküyor mu açılmıyor mu? Şu raporları paylaşın.

İfadeler: nih
Oyun çöktü yazıyor

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2020-11-25 at 22.40.25.jpeg
    350,8 KB · Görüntüleme: 286
  • WhatsApp Image 2020-11-25 at 22.40.25.jpeg
    350,8 KB · Görüntüleme: 270
Tamamdır. Dediğim raporları paylaşın, ek olarak hata ekranında belirtilen dosyaları da paylaşın.

Neyse, olay görüntüleyicisi şimdilik kalsın. Process Monitor raporunu paylaşın, gerekirse çökme raporlarına oradan erişirim.

Bende de oyun çökme sorunu yaşıyor ve aynı hatayı veriyor. Çözümünü bulan var mı?

Arkadaşlar 1-2 gün öncesine kadar ben de aynı çökme sorunundan muzdariptim (oyunu oynamaya başladıktan 3-4 dk sonra uplay çöktü hatası veriyor). Ekran kartı driverım da günceldi fakat bir türlü düzelmedi. Ben de kendi kendime bir çözüm ürettim, oyunu açtıktan sonra oyunu esc' ye basıp durdurdum ve yaklaşık 10-15 dk beklettim. Sonrasında hiç çökme hatası almadan oynamaya devam ettim. Bu yolu deneyebilirsiniz ama her girişinizde yapmanız gerekiyor. Yoksa yine aynı hatayı veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…