B BAyeek Femtopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 9 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #1 Assassin's Creed Origins'i Epic Games'den satın aldım fakat oyunu 10 dakika oynadıktan sonra oyun ubiosf Connect'in verdiği hata raporuyla çöküyor. Bunun çözümünü bulan var mıdır acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.
Assassin's Creed Origins'i Epic Games'den satın aldım fakat oyunu 10 dakika oynadıktan sonra oyun ubiosf Connect'in verdiği hata raporuyla çöküyor. Bunun çözümünü bulan var mıdır acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.
Çözüm B B BAyeek 4 Mart 2021 Ben şöyle çözdüm bilgisayarımın BIOS'unu güncelledim ve hiçbir sorun kalmadı. Sizde deneyin belki işe yarar. GuderianPasha dedi: AC Origins bende de çöküyor. Yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla...
Ben şöyle çözdüm bilgisayarımın BIOS'unu güncelledim ve hiçbir sorun kalmadı. Sizde deneyin belki işe yarar. GuderianPasha dedi: AC Origins bende de çöküyor. Yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla...
T The_FedualLord Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #11 Valla abi az önce ekran kartı driver ini güncelledim yine attı oyundan zaten anlamadığım bı kasma durumu vardı oda patlak verdi Artı 0 Eksi
Valla abi az önce ekran kartı driver ini güncelledim yine attı oyundan zaten anlamadığım bı kasma durumu vardı oda patlak verdi