Assassin's Creed Origins GTX 1050 Ti Düşük FPS Sorunu

SemperFidelis

Hectopat
Yer
Adana
Eskiden oyunda Ultra ayarda 30 FPS alıyordum. Gayet iyi çalışıyordu kasma yoktu. Şimdi Very Low ayarlarda 20 FPS'den yukarı çıkmıyor sorun ne olabilir sizce? Bu arada PC markası Dell Inspıron 7567.

benchmark_results.jpg

1050 Tı kullanıyor.
MSI Afterburner açıkken oyun esnasındaki kullanımları atar mısınız ? Grafikte tam belli olmuyor.

Edit: Laptop ise sorun sadece cihazın fişe takılı olmaması da olabilir. Cihaz fişe takılı değilken ekran kartı performansı yaklaşık 3 kat düşer.

Sonuçlar böyle hocam. Fişte takılı olsa pilde de takılı olsa durum aynı bataryayı söktüm direkt olarak elektriğe bağladım sonuç aynı.

Assassin's Creed® Origins2019-9-21-15-31-21.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Orijinal Norton antivirüsüm ile taradım ancak bir sonuç çıkmadı. Zaten daha yaklaşık 1 hafta önce format attım.

YOL 1 :
Adım 1 : Grafik Ayarlarını Varsayılan Yapın.
Adım 2 : Detaylara girmeden Doku , Görünüm ayarlarını Ultra seçeneklere ayarlayın.

YOL 2 :
Adım 1: Driver'ınızın güncel olup olmadığını denetleyin
Adım 2 :Güncel değilse son sürüm driver'ı indirin.

Driverlar zaten güncel bilgisayara 1 hafta önce format attım ve içini temizledim bu sorun ise yaklaşık 4 aydır var.
Sizin önerdiğiniz bir NVIDIA denetim masası ayarı var mı?
Onu deneyeyim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı