Rehber Assassin's Creed Origins Türkçe yama

merhaba konuyu hortlatmış gibi olacak ama bu DLC Türkçe yamaları sanırım yönlendirilen sitede ücretli. Ana oyun için yamayı ücretsiz vermişler. Onu kopyala yapıştır ile hallettim. Ama oyun Epic gold versiyonu yani DLC otomatik var. oyunda DLC ile alakalı kısımları çevirmiyor. DLC için olan Türkçe yamaları indireyim dedim o da anladığım kadarı ile yönlendirilen sistede ücretli. Ücretsiz olarak DLC için sadece Türkçe çevirileri nereden indirebilirim?
 
Bugün AC Origins oyunu için yama kurulumunu anlatacagım.
  • Oncelikle bu bağlantıdan yamaların bulunduğu arşiv dosyasını indirin ve masaustune cıkarın.
  • Sonrasında oyunun bulunduğu konumu acın.
  • Artık yamayı kurma vakti geldi. İndirdiğiniz dosyadan DLC>1 klasoru içindeki DataPC_26_dlc.7z arsiv dosyasında bulunan DataPC_26_dlc.forge dosyasını oyunun olduğu konumdaki dlc_26 klasorune atın.
  • Sıra geldi 2 numaralı klasore. Gene DLC>2 klasoru içindeki DataPC_30_dlc.7z arsiv dosyasında bulunan DataPC_30_dlc.forge dosyasını dlc_30 klasorune atın. Bu durumda DLC yamalarını kurduk. Kaldı genel oyun yaması.
  • Budefer oyun klasoru içinde bulunan ACOTRYAMA_V1-AnimusProjesi. 7Z arsiv dosyasından DataPC. Forge dosyasını oyun dosyasının direkt içine atın.
Artık oyunumuzun yamasını kurdunuz. İyi oyunlar.
VirusTotal'a dosyayı yukleyemedim ama Kaspersky sonucunu bırakıyorum.

Eki Görüntüle 662181

RAR arşivi çıkarılmıyor dosya bozuk hatası veriyor.
 
Assassin's Creed Origins Gold Edition satın aldım. Ana hikayenin yaması Animus Projesinin internet sitesinde var ama DLC'lerin yamasına erişim sağlayamıyorum. DLC'leri de içeren yamayı paylaşabilir misiniz?
Ücretli olarak bende baktım ancak göremedim. Abonelik sistemi kaldırılmış fakat içeriğe nasıl ulaşılacak acaba?
 
Bilgisayara geçiyorum, göndereceğim hocam.

@Bold Pilot Gönderdim.
Tamamdır hocam deneyince bilgilendireceğim çok teşekkürler.

Bilgisayara geçiyorum, göndereceğim hocam.

@Bold Pilot Gönderdim.
Merhaba hocam öncelikle ilginiz için teşekkür ederim fakat bu Hidden Ones DLC'si Türkçe yaması zaten diğer sitelerde de hep bu yama var diğeri artık kayboldu mu ne oldu bilmiyorum neyse artık mecbur İngilizce oynıyacaz tekrardan teşekkür ederim.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı