Assassin's Creed oynanır mı?

🤗

• Assassin's Creed Origins (Gold Edition 53TL)

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    8

Memphisss

Decapat
Daha fazla  
Hiç Assassin's Creed oynamamış biri olarak bugün yeni nesil oyunlardan birine başlamak istiyorum. 3 seçeneğim var.
Bana Odyssey daha keyifli geldi ama hiç izlememiş ve oynamamış birisi olarak tavsiyelere açığım.

Dosya Ekleri

• IMG_2065.jpeg
    144,1 KB · Görüntüleme: 53
Bu oyuna bende bu üçlemeye tersten başladım acemi olarak. Valhalla'yı hızlıca bitirmiştim. Bitirmek için oynamıştım çünkü. Meğerse bu oyunun hikayesi ve kültürü çok daha derin imiş. O nedenle bu üçleme için en azından oyun çıkış sırasına göre git.

Şahsen Odyssey'i ben en eğlenceli ve kaliteli oyun olarak buluyorum. Origins temel yapıyı oturtmaya çalıştığı için birçok açıdan oynanış olarak sıkıcı ve hikayesi de pek ilgi çekici gelmemişti bana. Odyssey hikaye sunumunu düzeltmesi, daha çok kendi içindeki hikayeye odaklanması, bir sürü skill ve zırh ile eğlenceli olan oynanışı taraflarından beni neredeyse %100 letecek kadar oynatmıştı, sonlarda sadece normal olarak sıkılmıştım. Valhalla ise mekanikler olarak daha akıcı olsa da sadeliğinden dolayı Odyssey kadar eğlendirmedi, hikayesi de sarmayınca ilk 10 saatte bıraktım. Sonrasında çok değişip sarıyorsa bilemem ama temel döngü ve oynanışı pek beğenmemiştim ben.

Hikayesine önem vermek istiyorsanız tabii bu üçlüden Origins ile başlamanız gerekir, hatta şu an için çoğu yönden bence vasat olsa da direkt ilk oyunla girmeniz en sağlıklısı olabilir.

Fiyatları gayet uygun 3'ünü de alıp oynayabilirsiniz.

Üçlemenin en iyisi Odyssey. Oynayacaksan onu oyna. Adeta Witcher 3 kalitesinde. 2 DLC de devam oyunu kıvamında onları da bitir.

Odyssey ve Origins birbirlerinin aynısı, biri Mısır biri Yunan mitolojisi. Hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın ama ben Odyssey'den çok keyif almıştım. Odyssey'den sonra Origins aynı şeyin mısır versiyonunu oynuyormuşum hissi verdi ve bitiremedim.

Valhalla'yı ilk çıktığında alıp oynamıştım, ilk 5-10 saat iyi ama sonrasında kendini inanılmaz tekrar eden, sürekli aynı şeyleri yaptığımız bir oyuna dönüşüyor. Üstüne bir de yapay zekası gerçekten inanılmaz kötü, önermiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…