Assassin's Creed oyun önerisi

arda 513

Hectopat
Daha fazla  
Assassin's Creed'e başlamak istiyorum. Hangi oyundan başlamalıyım? Hikayesi umurumda değil grafikleri güzel olsun yeter. Bundan 4-5 sene önce Assassin's Creed 2 almıştım indirimde diye, oyuna girdiğimde hayal kırıklığına uğramıştım, grafikleri çok kötüydü. İlk 2 oyun dışında hangilerini oynayabilirim? Bütçem 300TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Assasin's Creed: Origins alabilirsiniz. Epic Games'te yanlış hatırlamıyorsam 150 TL gibi bir fiyatı vardı. Grafikleri güzel, Antik Mısır teması harika işlenmiş.
Assassin's Creed'e başlamak istiyorum. Hangi oyundan başlamalıyım? Hikayesi umurumda değil grafikleri güzel olsun yeter. Bundan 4-5 sene önce Assassin's Creed 2 almıştım indirimde diye, oyuna girdiğimde hayal kırıklığına uğramıştım, grafikleri çok kötüydü. İlk 2 oyun dışında hangilerini oynayabilirim? Bütçem 300TL.

Bir suikastçı deneyimi yaşamak istiyor iseniz seride grafik ve atmosfer açısından bir daha yakalanamamış olan bir çıta olan Assassin's Creed Unity'i tavsiye edebilirim. Daha sonra en son çıkış yapmış olan Assassin's Creed Mirage'da bile grafiksel açıdan downgrade yemiş olan Anvil oyun motoru zamanında kullanılmış olan renk paleti eşliğinde halen bile sırıtmıyor.

Son düzenleme:

Bu oyunlarda grafik kalitesini çok iyi beklemeyin, 300 TL'ye steam'den Valhalla almıştım kaplamalar geç yükleniyor oyunda. Odyssey da bir sıkıntı görmedim Odyssey almanı öneririm.

Öncelikle grafiklere o kadar çok takıntılıysanız Valhalla, Odyssey, Black Flag gibi oyunlar oynayın bu oyunlar hem grafikleri güzel hem de hikayesi pek iyi olmasa da iyi.

Ama size şiddetle Ezio üçlemesini tavsiye ederim hikayeleri cidden güzel bence bir şans daha verin AC2 ve AC2, AC Brotherhood, Revelations gibi oyunları oynayın güzellerdir.

Epic gameste şuan assasins creed oyunlarından iyi birkaçı indirimdeydi. Bir bakmanı tavsiye ederim.

Öncelikle grafiklere o kadar çok takıntılıysanız Valhalla, Odyssey, Black Flag gibi oyunlar oynayın bu oyunlar hem grafikleri güzel hem de hikayesi pek iyi olmasa da iyi.

Ama size şiddetle Ezio üçlemesini tavsiye ederim hikayeleri cidden güzel bence bir şans daha verin AC2 ve AC2, AC Brotherhood, Revelations gibi oyunları oynayın güzellerdir.

Ubisoft kütüphanemde Assassin's Creed Syndicate varmış yeni gördüm ne zaman aldığımıda hatırlamıyorum sizce oynanır mı güzel mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı