Assassin's Creed® III Remastered almaya değer mi?

Vanga28

Hectopat
Daha fazla  
Kütüphanemdeki tek eksik oyun bu. AC 3 Remastered için 90 TL fazla gibi geliyor bana sizin düşünceleriniz nedir? Ubisoft çok sağlam bir indirim kodu vermişti birçok oyunu o zaman almıştım maalesef AC 3'ü unutmuşum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kütüphanemdeki tek eksik oyun bu. AC 3 Remastered için 90 TL fazla gibi geliyor bana sizin düşünceleriniz nedir? Ubisoft çok sağlam bir indirim kodu vermişti birçok oyunu o zaman almıştım maalesef AC 3'ü unutmuşum.
Kesinlikle alınmaz. Remastered diye grafiklerin kontrastı hafif yükseltip karakterlerin tenini ufak açmışlar 2 katı sistem gereksinimiyle sunuyorlar.

AC Odyssey var sanırım sadece 3 kaldığına göre 70 TL vererek season Pass alın. AC 3 Remastered ve AC liberation geliyor yanına da iki güzel AC Odyssey DLC'si geliyor.

Remastered yasal dolandırıcılıktır. Oyunda ufak değişiklik hatta neredeyse hiç değişiklik yapmayarak Remastered adı altında satışa sunuyorlar ve fiyatını da 3'e 5'e katlamayı da tabii ki unutmuyorlar. AC serisi zaten aşırı tekrara saran bir seri ve adamlar neredeyse her sene yeni bir AC oyunu çıkardı. Neredeyse her sene yeni bir AC oyunu çıkardıkları için de oyunları birbirinin benzeri hatta neredeyse aynısı oluyor. Remastered sürümünü almanızdan ziyade normal sürümünü alın derim.

90 TL etmez almayın. Zaten çöp bir oyun sadece dağa taşa ve ağaçlara tırmanma gibi sınırlı boş hissettiren mekanikler var. İyi yanı Haytham Kenway var düşman olarak işte o iyi yazılmış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı