Assassin's Creed serisi bu sıralama ile oynanır mı?

Adieu

Hectopat
Assassin's Creed oyunun hikayesini yalayıp yutmak istiyorum. Bu sebeple en baştan başlamaya karar verdim. Revelations'a kadar çıkış sırasına göre oynadıktan sonra @Shimada Sensei adlı arkadaşımızın forumdaki tavsiyelerin göre Rogue-Unity-ııı olarak gittim. Ondan sonrası zaten çıkış sırasına göre devam etmekte. Ne diyorsunuz mantıklı mı? Bu saydığım Rogue-Unity-ııı'ün arasında hikaye bağlantısı varmış sanırım.

Assassin's Creed'ı.
Assassin's Creed II.
Assassin's Creed Brotherhood.
Assassin's Creed Revelations.
Assassin's Creed Rogue.
Assassin's Creed Unity.
Assassin's Creed III.
Assassin's Creed IV Black Flag.
Assassin's Creed Syndicate.
Assassin's Creed Origins.
Assassin's Creed Odyssey.
Assassin's Creed Valhalla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Revelations'tan sonra
Assassin's Creed 3
Assassin's Creed 4
Assassin's Creed Unity
Assassin's Creed Rogue
şeklinde oynamanızı tavsiye ederim. Böylece Revelations'tan sonra Desmond hikayeleri arasında kopukluk olmaz. Revelations'tan sonra III geldiği için Desmond'ın hikayesi orada devam ediyor. Ayrıca 4 ve Rogue hemen hemen aynı mekaniklere sahip oyunlar oldukları için araya Unity katarak Rogue'dan sıkılma işini de çözmüş oluruz.
Hikaye olarak 3/Rogue/Unity öyle düşündüğünüz kadar bağlantılı değil. En fazla 1-2 yerde bu rastlașma oluyor ve öyle çok önemli değiller. Sırf o yüzden oyunlardan sıkılmanızı istemem. Bence eğer seriyi yalayıp yutmak istiyorsanız yazdığım sırada oynamanız daha mantıklı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı