Teyrn
Kilopat
Daha fazla
Alıntıda önceden yazmıştım zaten, serinin temelinde "iyi" taraf diyebileceğimiz Suikastçiler ve "kötü" taraf diyebileceğimiz Tapınakçılar var. Suikastçiler özgürlüğü, Tapınakçılar da dünya kontrolünü savunuyor.Amacı nedir hocam oyunun?
Bi' istisna (Rogue) hariç her oyunda belli bi' zaman diliminde Suikastçilerin tarafında Tapınakçılara karşı oynuyorsunuz.
Açık dünya olduğu için hikaye dışında yan görevlere de takılmanız ve/veya çoğu zaman bi' yerden sonra oyun sınırları dahilinde kafanıza göre takılmanız mümkün.
Aksiyon - macera olduğu için de her oyunda sağa sola çatıp savaşabiliyor, iyi kötü bi' güç fantezisi yaşayabiliyorsunuz.
Ha, o kadar basite indirgeyeceksek eğer... Çoğu oyun gibi A noktasından B noktasına gidip görev almaya ve görev yapmaya, bi' görev bitince de diğer görev(ler)e geçmeye kurulu.
Spider-Man'e oynanış olarak en yakın Syndicate var ama kimseye ilk AC oyunu olarak önermezdim, öncesinde daha iyi oyunlar var. Yine de sırf bilin diye yazayım dedim.Spider-Man'i sevmiştim, alırım belki bunu da. Teşekkürler.
Son düzenleme: