Assassin's Creed serisi güzel mi?

Amacı nedir hocam oyunun?
Alıntıda önceden yazmıştım zaten, serinin temelinde "iyi" taraf diyebileceğimiz Suikastçiler ve "kötü" taraf diyebileceğimiz Tapınakçılar var. Suikastçiler özgürlüğü, Tapınakçılar da dünya kontrolünü savunuyor.

Bi' istisna (Rogue) hariç her oyunda belli bi' zaman diliminde Suikastçilerin tarafında Tapınakçılara karşı oynuyorsunuz.

Açık dünya olduğu için hikaye dışında yan görevlere de takılmanız ve/veya çoğu zaman bi' yerden sonra oyun sınırları dahilinde kafanıza göre takılmanız mümkün.
Aksiyon - macera olduğu için de her oyunda sağa sola çatıp savaşabiliyor, iyi kötü bi' güç fantezisi yaşayabiliyorsunuz.

Ha, o kadar basite indirgeyeceksek eğer... Çoğu oyun gibi A noktasından B noktasına gidip görev almaya ve görev yapmaya, bi' görev bitince de diğer görev(ler)e geçmeye kurulu.

Spider-Man'i sevmiştim, alırım belki bunu da. Teşekkürler.
Spider-Man'e oynanış olarak en yakın Syndicate var ama kimseye ilk AC oyunu olarak önermezdim, öncesinde daha iyi oyunlar var. Yine de sırf bilin diye yazayım dedim.

Son düzenleme:
Alıntıda dediğim gibi, "iyi" taraf Suikastçiler ve "kötü" taraf Tapınakçılar var. Suikastçiler özgürlüğü, Tapınakçılar da dünya kontrolünü savunuyor. Bi' istisna hariç her oyunda belli bi' zaman diliminde Suikastçilerin tarafında Tapınakçılara karşı mücadele hikayesi oynuyorsunuz.
@yokohosa
Açık dünya olduğu için hikaye dışında yan görevlere de takılabilirsiniz veya RPG'lerde bi' yerden sonra direkt kafanıza göre takılmanız mümkün. Aksiyon - macera olduğu için de her oyunda sağa sola çatıp savaşabiliyorsunuz.

O kadar basite indirgeyeceksek de çoğu oyun gibi A noktasından B noktasına gidip görev almak ve görev yapmaya, bitince diğer görev(ler)e geçmeye kurulu...
Spidermani sevmiştim alırım belki bunu da teşekkürler.

Ben sadece Brotherhood, Revelations ve 3'ü oynadım. Bunlar güzeldi ama seriye ilgimi kaybettim. Bitmesi gereken bir seriyi sündürdükçe sündürdüler. Bu kadar fazla oyun çıkarıp kaliteyi korumak mümkün değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı