Battlefiel 1 multiplayer oyunu senaryosu kısa, Battlefield 4 te öyle. Assassin's Creed senaryo olarak daha uzun.Sorum başlıktaki gibi. Biliyorum iki oyun da farklı türler ama bağımsız olarak hangisi daha iyi? Tabi oynanış, kontroller, hikaye gibi her açıdan değerlendirecek olursak.
Konuda söyledim zaten çok farklı olduklarını.İkisi de etkileyici oyunlar.Fakat bir seçim yapılsa hangisi olur onu merak ettim.Yoksa elbette ki FPS ile Assassin's Creed serisi arasındaki çok yönlü farklılıkları biliyorum.Bu iki seriyi neden karşılaştırma ihtiyacı duydunuz bilmiyorum, gerçekten birbirleriyle alakası olmayan iki oyun. Ne hikayeleri, ne oynanışları ne de kontrolleri birbiriyle karşılaştırılamaz çünkü dinamikleri çok farklı. Biri aksiyon macera gizlilik oyunu iken, diğeri FPS shooter türünde. Biri hardcore oyunculara hitap ederken diğeri daha basit yapıda.
Ben daha çok hikaye bazlı oyunlar oynadığım için AC serisiyle bağım daha kuvvetli ama Battlefiled'ı da severim![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.