Assassin's Creed serisi mi, Battlefield serisi mi?

Assassin's Creed serisi mi yoksa Battlefield serisi mi?

• Oy verenlerin toplamı
    27

Berkay B

Hectopat
Daha fazla  
Sorum başlıktaki gibi. Biliyorum iki oyun da farklı türler ama bağımsız olarak hangisi daha iyi? Tabi oynanış, kontroller, hikaye gibi her açıdan değerlendirecek olursak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorum başlıktaki gibi. Biliyorum iki oyun da farklı türler ama bağımsız olarak hangisi daha iyi? Tabi oynanış, kontroller, hikaye gibi her açıdan değerlendirecek olursak.
Battlefiel 1 multiplayer oyunu senaryosu kısa, Battlefield 4 te öyle. Assassin's Creed senaryo olarak daha uzun.

Tarihi atmosferi canlandırdığı için Assasin's Creed serisi bence. Oynanış olarak daha çok şey vaad ediyor. Gizlilik, karakter gelişimi, hikaye, oyun içi yarışlar, mücadeleler vb...

Bu iki seriyi neden karşılaştırma ihtiyacı duydunuz bilmiyorum, gerçekten birbirleriyle alakası olmayan iki oyun. Ne hikayeleri, ne oynanışları ne de kontrolleri birbiriyle karşılaştırılamaz çünkü dinamikleri çok farklı. Biri aksiyon macera gizlilik oyunu iken, diğeri FPS shooter türünde. Biri hardcore oyunculara hitap ederken diğeri daha basit yapıda.
Ben daha çok hikaye bazlı oyunlar oynadığım için AC serisiyle bağım daha kuvvetli ama Battlefiled'ı da severim :)

Bu iki seriyi neden karşılaştırma ihtiyacı duydunuz bilmiyorum, gerçekten birbirleriyle alakası olmayan iki oyun. Ne hikayeleri, ne oynanışları ne de kontrolleri birbiriyle karşılaştırılamaz çünkü dinamikleri çok farklı. Biri aksiyon macera gizlilik oyunu iken, diğeri FPS shooter türünde. Biri hardcore oyunculara hitap ederken diğeri daha basit yapıda.
Ben daha çok hikaye bazlı oyunlar oynadığım için AC serisiyle bağım daha kuvvetli ama Battlefiled'ı da severim :)
Konuda söyledim zaten çok farklı olduklarını.İkisi de etkileyici oyunlar.Fakat bir seçim yapılsa hangisi olur onu merak ettim.Yoksa elbette ki FPS ile Assassin's Creed serisi arasındaki çok yönlü farklılıkları biliyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı