İnceleme Assassin's Creed Shadows: 78 saat, %100 tamamlama

@490836 şu oyunun o kadar reklamını yapıp, erteleyip yine de insanların gözünde herhangi bir AC gibi "Eh, iyi ya" denecek bir oyun yapmışlar galiba. İlginç bir durum. Ubisoft'un çalışanlarının isteyerek AC yaptıklarını sanmıyorum. Muhtemelen üst yönetim zorluyor. Tencent, Ubisoft'u kurtarma yolunda adım attı. Bakalım ne olacak.

@490836 şu oyunun o kadar reklamını yapıp, erteleyip yine de insanların gözünde herhangi bir AC gibi "Eh, iyi ya" denecek bir oyun yapmışlar galiba. İlginç bir durum. Ubisoft'un çalışanlarının isteyerek AC yaptıklarını sanmıyorum. Muhtemelen üst yönetim zorluyor. Tencent, Ubisoft'u kurtarma yolunda adım attı. Bakalım ne olacak.
Zorla mı AC yapılıyor bilemem ama oyun tasarımı anlamında birilerinin zorla aynı tipte oyun yaptırdığını bu oyun çok belli ediyor hocam. Eğer oyunun hikâyesi hakkında video izlemek sizi bozmayacaksa prologue ve Yasuke'nin son 5-6 görevinin videolarını izleyin hocam. O görevleri yapan insanlar ile oyunun kalanını yapan insanlar çok farklı hissettiriyor.

@381258 hocam biraz geç oldu ama beni etiketleyin demiştiniz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı