Assassin's Creed Shadows alınır mı?

Makaleler
10
Merhaba, Assassin's Creed Shadows alınır mı? Ghost of Tsushima'yı berbat stealth mekaniklerinden dolayı iade etmiştim. Shadows'un parkur mekanikleri harika duruyor ki stealth ve parkur mekanikleri tavan oyunları severim.

Duyduğum üzere Online falan varmış ama nasıl çalışıyor bilmiyorum. Sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence alınmaz kendini tekrara düşüren klasik bir Ubisoft oyunu.

Şu anki fiyatına değmeyeceğini düşünüyorum, ve ek olarak uzun bir oyun AC Shadows, 20.saatte falan bayabilir sizi.
Bence alınmaz kendini tekrara düşüren klasik bir Ubisoft oyunu.
Doğru diyorsunuz.
Yine başta bir tane sahne verip açık dünyaya salıp orayı burayı hakimiyetine al diyen bir oyunsa hiç bulaşmam.

Tüm Resident Evil oyunlarını almayı düşünüyorum şu an. Bütçem 45 dolar.

IMG_5283.png

Daha iyi indirime girmediği sürece almayın. Resident Evil serisi iyi seçim.

Re4 Gold Edition ve RE2 standart Edition alın, ve RE7 RE8 Gold Edition alın bayağı sizi götürür. RE3 parasına göre kısa bir oyun.
O pakette 2, 3, 4 var hocam 2 deluxe, 4’ün gold paketi geliyor. Üstteki pakette de village ve biohazard 7’nin gold sürümlerini veriyor.
Dediğiniz diğer oyunların paketini bulamadım atar mısınız? 8 mesela.

O pakette 2, 3, 4 var hocam 2 Deluxe, 4'ün Gold paketi geliyor. Üstteki pakette de village ve biohazard 7'nin Gold sürümlerini veriyor.
Dediğiniz diğer oyunların paketini bulamadım atar mısınız? 8 mesela.

Hocam remake Triliogy'de ekstra pek işinize yaramayacak çok DLC var. O yüzden ayrı ayrı alın diye söylemiştim. Zaten RE7 RE8 Gold Edition paketide attığınız SS'de var

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı