Assassin's Creed Shadows DX12 hatası

Teguses

Uyarı veriyorsa fotoğrafını atar mısın?

Selamlar,

Assassin's Creed Shadows'u yaklaşık 30 saatlik bir süredir keyifle oynuyorum, şimdiye kadar hiçbir ciddi teknik sorunla karşılaşmamıştım. Ancak dünden bu yana oyunu başlatmaya çalıştığımda aniden DirectX 12 (DX12) kaynaklı bir hata almaya başladım. Bu hata belirli bir güncellemeden sonra ortaya çıkmış olabilir mi? Oyunun hangi ayarlarla daha stabil çalıştığını merak ediyorum DLSS ayarı, Ray Tracing seviyesi vs. DLSS ve RTX on/off kullanımını da pek beceremedim sanırım.
Sistemim yeni Monster Tulpar: Intel Core i7-13700H 2.40GHz işlemciye, NVIDIA GeForce RTX 4060 ekran kartına sahibim.

Teguses.

Uyarı olarak DX 12 başlıklı ufak bir pencere geliyor ve oyun kapanıyor. Ultra yerine, yüksek ayarlarda oynuyorum. Sorun çözüldü. RX 6800 XT Nitro.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı olarak DX 12 başlıklı ufak bir pencere geliyor ve oyun kapanıyor. Ultra yerine, yüksek ayarlarda oynuyorum. Sorun çözüldü. RX 6800 XT Nitro.

Eğer oyunun DirectX12 istiyorsa DirectX11 ile çalıştırman gerek

Eğer oyunun DirectX12 istiyorsa DirectX11 ile çalıştırman gerek
Ultra yaparsam DX 12 hatası veriyor, Yüksek yaparsam sorunsuz. Level 15 falan oldum, oyun hiç çökmedi. Hiç uğraşmıyorum, böyle bitiririm. 😊

Ultra yaparsam DX 12 hatası veriyor, Yüksek yaparsam sorunsuz. Level 15 falan oldum, oyun hiç çökmedi. Hiç uğraşmıyorum, böyle bitiririm. 😊

Buraya bakabilirsiniz:

Hocam konudan bağımsız, oyunu beğendiniz mi? Ben de almayı düşünüyorum.
Beğendim, valla yalan yok, Odyssey sonrasında sarmadı ama level 8'den sonra falan sarmaya başladı. Şunu da yapayım bunu da yapayım derken, saatlerdir oynuyorum.

Herkesin yardımına çok teşekkür ederim, çözümü buldum ve sildim. Artık başım ağrımıyor. Gün içinde stres atmak için oynadığım bir oyuna bu kadar para verip böyle sorunlarla uğraşmak istemiyorum gerçekten.

Grafiği Ultra yapınca bir süre sonra bu hatayı görüyorum. Yüksek yapınca denk gelmedi.

RX 6800 XT.

Hocam aslında kartınız DirectX12 kartı neden öyle bir hata veriyor ki gerçekten merak ettim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı