Yama dosyalarını şifrelemedik. Buna rağmen neden bu kadar virüs uyarısı verdi ben de anlamadım açıkçası.Virustotal sonucu bayağı kötü.
Hayır, aktifleştirdiğiniz yamalar hesabınıza süresiz olarak tanımlanıyor. Güncellemeler de oyunu açışınızda otomatik yapılıyor zaten.Şu an yamanın beta halini alacağız token ile. Final sürümü için ekstra para ödeniyor mu yoksa update mi alacağız?
Yama dosyalarını şifrelemedik. Buna rağmen neden bu kadar virüs uyarısı verdi ben de anlamadım açıkçası.
Ancak ben bir yama indiriyor olsaydım dikkate alacağım ESET olurdu sadece, o da şöyle geçirmiş:
Win64/GameHack_AGen.AAX
Ki bizim yaptığımız da bu zaten. Oyun dosyalarına direkt müdahale ediyoruz. Oyunun kullandığı birçok fonksiyonu değiştiriyoruz.
Hayır, aktifleştirdiğiniz yamalar hesabınıza süresiz olarak tanımlanıyor. Güncellemeler de oyunu açışınızda otomatik yapılıyor zaten.
Yamayı satın almak istiyordum ama yanlış anlaşılmasın hiç güvenemedim şu virüs sonuçlarından dolayı. Ne yapacağız bu durumda arkadaşlar var mı tavsiyesi olan? Ya da yamayı yayınlayan arkadaş rahatlatacak bir şey söyleyebilir mi?
Hocam dosyalar şifreli değil, yama .dll'leri oyunun fonksiyonlarını değiştirdiği için antivirüslerin virüs algılaması gayet normal. Şu an 100'den fazla kişi aldı ve oynuyor, teknik olarak hepsinin bilgisayarına sızmış olmam ve kredi kartı bilgilerini çalıp ortalıktan kaybolmuş olmam gerekirdi şu an. Ama tam aksine şu an Discord'da hata alan insanlara yardım ediyorum. Yani daha ne diyebilirim bilmiyorum, son karar sizin elbette.Yamayı satın almak istiyordum ama yanlış anlaşılmasın hiç güvenemedim şu virüs sonuçlarından dolayı. Ne yapacağız bu durumda arkadaşlar var mı tavsiyesi olan? Ya da yamayı yayınlayan arkadaş rahatlatacak bir şey söyleyebilir mi?
Hocam virüs çıkma olayını çözmek samimi söylüyorum imkânsız. Bakın ben bir ESET kullanıcısıyım, oyun dosyalarını açabilmek için yazdığım programa daha geçen virüs deyip sildi ESET. Yani anti-virüslerin tespitleri akıl almaz bir durumda şu anda.Hocam Windows Defender'da da aynı şekilde Trojan:Script/Wacatac.B!ml bu uyarıyı verip dosyanın indirilmesini engelliyor trojan tehlikesi nedeniyle. Tabii ki siz kendi yaptığınız yamanın güvenilirliği ile ilgili daha net konuşabilirsiniz ancak karşı taraf bundan pek emin olamıyor çekiniyor. Üstüne kişisel bilgilerin çalınması keylogger vb gibi durumlarda işin içine girince bu korkular normal bende bundan sebep galiba yüklemeyeceğim ancak bu işi ucuza yaptığınız için sizlere teşekkür ederim. Mümkünse bu virüs çıkma sorunu çözülürse insanlar daha rahat tercih edebilir.
Hocam dosyalar şifreli değil, yama .dll'leri oyunun fonksiyonlarını değiştirdiği için antivirüslerin virüs algılaması gayet normal. Şu an 100'den fazla kişi aldı ve oynuyor, teknik olarak hepsinin bilgisayarına sızmış olmam ve kredi kartı bilgilerini çalıp ortalıktan kaybolmuş olmam gerekirdi şu an. Ama tam aksine şu an Discord'da hata alan insanlara yardım ediyorum. Yani daha ne diyebilirim bilmiyorum, son karar sizin elbette.
Hocam virüs çıkma olayını çözmek samimi söylüyorum imkânsız. Bakın ben bir ESET kullanıcısıyım, oyun dosyalarını açabilmek için yazdığım programa daha geçen virüs deyip sildi ESET. Yani Anti-Virüs'lerin tespitleri akıl almaz bir durumda şu anda.
İçinizi rahatlatacaksa şunu söyleyebilirim, program şifreli olmadığından ötürü, eğer gerçekten virüslü bir dosya servis ediyor olsaydım VirusTotal'deki tüm Anti-Virüs'lerin hepsinin virüs tespit etmiş olması gerekirdi.
Evet, yamayı aktifleştirdiğiniz andan itibaren yama hesabınıza süresiz olarak tanımlanıyor.Teşekkürler fakat şimdi biz Next1 yamasını alırsak 29 Mart'ta tam sürüm çıkacakmış ona direkt erişimimiz olacak mı?
Elbette kapatabilirsiniz. Hesap kapatma işlemleri için elysiumceviri@gmail.com e-posta adresine kapatmak istediğiniz hesabın e-posta adresiyle bir e-posta atarsanız hesabınız en geç 2 hafta içerisinde veritabanından silinecektir.Vallahi kendi cevabımda da yazdığım gibi siz zaten kendinizce haklısınızdır ancak insanoğlu bu devirde kime güveneceğini bilemiyor o yüzden çekiniyor ben yine de yama için teşekkür ederim. Sadece merak ettiğim bir sorum var. Web sitenize kayıt oldum ancak kayıt olduğum hesabımı kapatamıyor muyum? Hesabımı silmek istediğimde nasıl yapacağız?
Evet, yamayı aktifleştirdiğiniz andan itibaren yama hesabınıza süresiz olarak tanımlanıyor.
Elbette kapatabilirsiniz. Hesap kapatma işlemleri için elysiumceviri@gmail.com e-posta adresine kapatmak istediğiniz hesabın e-posta adresiyle bir e-posta atarsanız hesabınız en geç 2 hafta içerisinde veritabanından silinecektir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.