AC Shadow o kadar satış yapmamıştır hocam sakin ol.

Digital Deluxe Edition dahil mi?

Mesela ben şu an alsam yama güncellenince benim yama da otomatik güncellenecek mi?

Digital Deluxe Edition dahil mi?

Mesela ben şu an alsam yama güncellenince benim yama da otomatik güncellenecek mi?
Evet, Digital Deluxe Edition dahil.

Evet, yamaya sahip olan tüm kullanıcılar güncellemeleri ücretsiz bir biçimde alacaklar. Güncellemeler için de yamayı baştan indirmenize gerek yok, oyunu her açışınızda en güncel olan dosya bilgisayarınıza iniyor zaten.

Selamlar!

Assassin's Creed: Shadows oyununun Apex Lite Türkçe yaması, oyuna bugün gelen 1.1.1 güncellemesine uyarlanmıştır!

Ayrıca bahsettiğimiz gibi Claws of Awaji DLC'sinin çıkış gününde Assassin's Creed: Shadows için bir Apex Pro (yani insan çevirisi) yaması da yayınlayacağız. Keyifli oyunlar!

Son düzenleme:
bu sitede cevap veren yok. para boşa gitti
Merhaba, sitemizin destek kısmında da bahsedildiği üzere Mail, Instagram ve Discord üzerinden gelen mesajlara dönüş sağlıyoruz. Nereden bize ulaşmayı denediniz bilmiyorum ama şu an bu platformlardan bize ulaşıp da sorununu çözmediğimiz kişi olmadı.

Teşekkürler. Sorun çözüldü. Dosyayı indirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…