Assassin's Creed Shadows Türkçe Yama [NextL-II] | Elysium Çeviri

Arkadaşlar size tavsiyem bu siteye güvenip, önden satın alım işlemi yapmayın, en azından yamanın yayınlanmasını bekleyin, çünkü diyelim ki bu site dolandırıcı, 1 token olarak yani 25 TL olarak yine diyelim ki Türkiye'den 200 bin kişi aldı diyelim, bu da 200.000x25= 5.000.000 TL gibi bir para yapar, eğer 500 bin kişi falan alırsa zaten 25 TL'den 12.500.000 TL gibi bir para yapar, ondan sonra bu siteye erişemeyebilirsiniz. Anlayacağınız yeni bir tosuncuk ve mağdurları durumu yaşanabilir. 25 TL için hakkınızı aramaya değmez diyerek uğraşmazsınız da, birileri küçükte olsa köşeyi dönen adamlardan olur. Dikkat ederseniz Resident Evil serisi çıkalı kaç yıl olmuş, onların bile yamasını indiremiyorsunuz ya da ben indiremedim. Hadi diyelim ki diyeceksiniz site yeni, en azından Resident serilerinin yaması hazır ve indirilebilir olurdu. Dikkat edin kanmayın.

AC Shadow o kadar satış yapmamıştır hocam sakin ol. 😀

Eki Görüntüle 2448238

Assassin's Creed Shadows Türkçe Yama [NextL-II] | Elysium Çeviri

-= Yama Bilgileri -=

Bu Türkçe Yama, Elysium Çeviri tarafından, yalnızca oyun yerelleştirmeleri için geliştirilen NextL-II yapay zekâ algoritması ile hazırlanmıştır.
NextL-II her ne kadar profesyonel düzeyde bir çeviri kalitesi sunsa da yama yayınlandığı andan itibaren çevirmenlerimiz tarafından sık sık güncellenecektir.
Yama, oyunun çıkış haftası içerisinde yayınlanacaktır.

-= NextL-II Çeviri Performansı -=

NextL-II'nin çeviri performansını
merak ediyorsanız kendi sitemizde Assassin's Creed: Mirage için yaptığı bir çeviriyi, Anonymous Çeviri dahil diğer ekiplerin/yapay zekâların çevirisiyle karşılaştırabileceğiniz şekilde koyduk.

Eğer sadece NextL-II'nin performansını görmek isterseniz:

https://www.youtube.com/watch?v=g00bqT6eVt0

NextL-II'nin çeviri performansını Anonymous Çeviri dahil diğer ekiplerin çevirileriyle karşılaştırmak isterseniz:

https://elysiumceviri.com/nextl-ii

Düzenleme: 25 Mart 2025, 22.25

Selamlar,

Assassin's Creed Shadows Türkçe Yama'sı, son güncellemeyle uyumlu hâle getirilmiştir.

Oyunun ilk yarısının Kanon Modu'yla olan hikâye örgüsü, 27 Mart tarihinde NextL-II tarafından çevrilmiş bir biçimde yayınlanacaktır. 27 Mart güncellemesinde:

・Yama, eski sürümlerle çalışabilir hâle getirilecektir.
・Yama başlangıcındaki uzun bekleme süresi kısaltılacaktır ve herhangi bir kurulum yapılmayacaktır.
・Yama, virüs uyarılarından arındırılacaktır.
・Oyunun ilk yarısı, çeviri hatalarından arındırılacak olup alt yazıların çevirisi NextL-II'nin bağlam bilerek yaptığı çeviri olacaktır.

29 Mart tarihinde ise yama son sürümüne ulaşacak ve tamamen çeviri hatalarından arındırılmış olacaktır.

Tabii ki bununla bitmedi, önümüzdeki günlerde birkaç oyun daha NextL-II ile çevrilip Türkçe Yaması yayınlanacaktır. Önümüzdeki günlerde daha detaylı bir duyuru geçeceğim.

-= Oyun İçi Görüntüler -=

EKLENECEK

-= Kurulum -=

EKLENECEK

-= İndir -=

https://elysiumceviri.com/turkce-yamalar/assassins-creed-shadows-turkce-yama
Digital Deluxe Edition dahil mi?

Mesela ben şu an alsam yama güncellenince benim yama da otomatik güncellenecek mi?

Digital Deluxe Edition dahil mi?

Mesela ben şu an alsam yama güncellenince benim yama da otomatik güncellenecek mi?
Evet, Digital Deluxe Edition dahil.

Evet, yamaya sahip olan tüm kullanıcılar güncellemeleri ücretsiz bir biçimde alacaklar. Güncellemeler için de yamayı baştan indirmenize gerek yok, oyunu her açışınızda en güncel olan dosya bilgisayarınıza iniyor zaten.

Selamlar!

Assassin's Creed: Shadows oyununun Apex Lite Türkçe yaması, oyuna bugün gelen 1.1.1 güncellemesine uyarlanmıştır!

Ayrıca bahsettiğimiz gibi Claws of Awaji DLC'sinin çıkış gününde Assassin's Creed: Shadows için bir Apex Pro (yani insan çevirisi) yaması da yayınlayacağız. Keyifli oyunlar!

Son düzenleme:
bu sitede cevap veren yok. para boşa gitti
Merhaba, sitemizin destek kısmında da bahsedildiği üzere Mail, Instagram ve Discord üzerinden gelen mesajlara dönüş sağlıyoruz. Nereden bize ulaşmayı denediniz bilmiyorum ama şu an bu platformlardan bize ulaşıp da sorununu çözmediğimiz kişi olmadı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı