Assassin's Creed Shadows Ubisoft+'a gelecek mi?

Yolu yok hocam Xbox'da PC'deki aynı AC'ye girersen save hatası alırsın(pcdeki aynı Ubisoft hesabınla Xbox'daki Ubisoft oyununda oturum açarsan)
Dediklerinizi yaptım ve ubisoft connect pc yi açtım. library kısmında ubisoft + egldi ordan shadowsu ındırmeye başladım

Dediklerinizi yaptım ve ubisoft connect pc yi açtım. library kısmında ubisoft + egldi ordan shadowsu ındırmeye başladım
İyi yapmışsın hocam ayrıca GAME+'a Ubisoft + geldi Xbox'daki fiyatıyla aynı fiyatta.(istersen Xbox'dan al istersen de GAME+'dan seçim tamamen sana ait)GAME+'da paketler bölümünde 575 TL'den 499'a düşen bir paket görür isen o GeForce NOW performance ile Ubisoft+ beraber olarak gelen pakettir. Xbox'daki paket için ana sayfada sol tarafda Ubisoft+ diye yazacak oraya basarsan ayrı ayrı paketlerin özelliklerini inceler ve sana uygun paketi ona göre alırsın.)

Son düzenleme:
Bu, Ubisoft+ ile GeForce NOW için gerçekten iyi bir fiyat. Bu paketi sadece Ubisoft değil, farklı oyunları oynamak için de kullanmak mümkün olacak mı?

Bu, Ubisoft+ ile GeForce NOW için gerçekten iyi bir fiyat. Bu paketi sadece Ubisoft değil, farklı oyunları oynamak için de kullanmak mümkün olacak mı?
499 TL olan pakette özellikleri incele bölümünde hem Ubisoft+ ayrıcalıkları yazıyor hem de GeForce NOW performancedeki ayrıcalıklar yazıyor hocam denenebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…