Assassin's Creed Shadows Ubisoft+'a gelecek mi?

Dediklerinizi yaptım ve ubisoft connect pc yi açtım. library kısmında ubisoft + egldi ordan shadowsu ındırmeye başladım
İyi yapmışsın hocam ayrıca GAME+'a Ubisoft + geldi Xbox'daki fiyatıyla aynı fiyatta.(istersen Xbox'dan al istersen de GAME+'dan seçim tamamen sana ait)GAME+'da paketler bölümünde 575 TL'den 499'a düşen bir paket görür isen o GeForce NOW performance ile Ubisoft+ beraber olarak gelen pakettir. Xbox'daki paket için ana sayfada sol tarafda Ubisoft+ diye yazacak oraya basarsan ayrı ayrı paketlerin özelliklerini inceler ve sana uygun paketi ona göre alırsın.)

Son düzenleme:
İyi yapmışsın hocam ayrıca GAME+'a Ubisoft + geldi Xbox'daki fiyatıyla aynı fiyatta.(istersen Xbox'dan al istersen de GAME+'dan seçim tamamen sana ait)GAME+'da paketler bölümünde 575 TL'den 499'a düşen bir paket görür isen o GeForce NOW performance ile Ubisoft+ beraber olarak gelen pakettir. Xbox'daki paket için ana sayfada sol tarafda Ubisoft+ diye yazacak oraya basarsan ayrı ayrı paketlerin özelliklerini inceler ve sana uygun paketi ona göre alırsın.)
Microsoft'ta Ubisoft+ şöyle çalışıyor normalde oradaki oyunlar konsola özel ancak sen Ubisoft+ hesabın ile Microsoft hesabını bağlarsan Ubisoft Connect PC'de de aynı şekilde oynarsın(PC'de oynaman için Microsoft'ta ki Ubisoft+'ı al Microsoft ile ubisfot hesabını bağla Ubisoft Connect uygulamasına gir ve ekstra oyunun incelemesi burada Ubisoft+ sekmesindeki herhangi bir oyunu indir veya indir tuşuna basıp hemen iptal et maksat Ubisoft kütüphanende gözükmesi üyeliğin biterse kütüphanedeki oyunlara erişemiyorsun)
Bu, Ubisoft+ ile GeForce NOW için gerçekten iyi bir fiyat. Bu paketi sadece Ubisoft değil, farklı oyunları oynamak için de kullanmak mümkün olacak mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı