Assassin's Creed Shadows Ubisoft+'a gelecek mi?

Dediklerinizi yaptım ve ubisoft connect pc yi açtım. library kısmında ubisoft + egldi ordan shadowsu ındırmeye başladım
İyi yapmışsın hocam ayrıca GAME+'a Ubisoft + geldi Xbox'daki fiyatıyla aynı fiyatta.(istersen Xbox'dan al istersen de GAME+'dan seçim tamamen sana ait)GAME+'da paketler bölümünde 575 TL'den 499'a düşen bir paket görür isen o GeForce NOW performance ile Ubisoft+ beraber olarak gelen pakettir. Xbox'daki paket için ana sayfada sol tarafda Ubisoft+ diye yazacak oraya basarsan ayrı ayrı paketlerin özelliklerini inceler ve sana uygun paketi ona göre alırsın.)

Son düzenleme:
İyi yapmışsın hocam ayrıca GAME+'a Ubisoft + geldi Xbox'daki fiyatıyla aynı fiyatta.(istersen Xbox'dan al istersen de GAME+'dan seçim tamamen sana ait)GAME+'da paketler bölümünde 575 TL'den 499'a düşen bir paket görür isen o GeForce NOW performance ile Ubisoft+ beraber olarak gelen pakettir. Xbox'daki paket için ana sayfada sol tarafda Ubisoft+ diye yazacak oraya basarsan ayrı ayrı paketlerin özelliklerini inceler ve sana uygun paketi ona göre alırsın.)
Microsoft'ta Ubisoft+ şöyle çalışıyor normalde oradaki oyunlar konsola özel ancak sen Ubisoft+ hesabın ile Microsoft hesabını bağlarsan Ubisoft Connect PC'de de aynı şekilde oynarsın(PC'de oynaman için Microsoft'ta ki Ubisoft+'ı al Microsoft ile ubisfot hesabını bağla Ubisoft Connect uygulamasına gir ve ekstra oyunun incelemesi burada Ubisoft+ sekmesindeki herhangi bir oyunu indir veya indir tuşuna basıp hemen iptal et maksat Ubisoft kütüphanende gözükmesi üyeliğin biterse kütüphanedeki oyunlara erişemiyorsun)
Bu, Ubisoft+ ile GeForce NOW için gerçekten iyi bir fiyat. Bu paketi sadece Ubisoft değil, farklı oyunları oynamak için de kullanmak mümkün olacak mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı