Arkadaşlar biliyorsunuz assassin's Creed Syndicate bir süre önce Epic Games üzerinden bedava olarak dağıtılıyordu. Bende akşam bu oyunu Epic Games'ten yükledim. Ama uPlay kendi hesabımla girebiliyor olsam bile Epic Games'ten oyunu başlat dediğimde uPlay kapanıyor ve tekrar kullanıcı adı şifre istiyor. Tekrar giriş yaptığımda da böyle bir hata ile karşılaşıyorum. Sorunun çözümünü bilen var mı?
Oyunun dosya konumundan açmayı deneyin, olmaz ise uPlay önbellek temizlemeyi dene. Yani bu dosya konumundaki cache isimli klasörün ismini değiştirin. C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\cache
Oyunun dosya konumundan açmayı deneyin, olmaz ise Uplay önbellek temizlemeyi dene. Yani bu dosya konumundaki CACHE isimli klasörün ismini değiştirin. C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\cache
Oyunun dosya konumundan açmayı deneyin, olmaz ise uPlay önbellek temizlemeyi dene. Yani bu dosya konumundaki cache isimli klasörün ismini değiştirin. C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\cache
Steam Epic Games hesabınıza bağladığınız hesaplar farklı olabiliyor. Ben aslında sürekli doğru yazdığımı sanmama rağmen Steam gidip farklı bir hesap bağlamış. Sizde Epic Games hesaplarınızın tamamını deneyerek bulabilirsiniz. Eğer tüm hesaplarınızı denemenize rağmen olmuyorsa bir fikrim yok.
Daha önce Epic Games'e başka bir uPlay hesabı ile bağlandığım için olmuyormuş. Watch Dogs almıştım onu unutmuşum farklı bir hesap ile girmeye çalışınca böyle bir hata veriyor. Farklı hesap deneyin çözülüyor.