Çözüldü Assassin's Creed Syndicate unable to start download code 17014

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
4
Arkadaşlar biliyorsunuz Epic Games'de Assassin Creed Syndicate ücretsiz olarak veriliyor. Her neyse oyunu aldım indirdim ama açılmıyor. Epic Games'den kesinlikle başlamıyor ve Uplay'de hata veriyor tekrar download yapmak istersem izin vermiyor.
Nasıl çözebilirim bunu?

Adsız.png

Çözüm
Arkadaşlar uplay tamamen silin sonra tekrar inidirin yükleyeceğiniz yeri asssasin creedin oldugu bölgeye uplayı yükleyin atıyorum yerel dick asdasd klasörü ikiside aynı yerde olursa uplay games dowloand dedıgınızde guncelleyip giriyor...
Tek yapmanız gereken Ubisoftu açın,oyunlara (games) tıklayın sonra Assassin's Creed Syndicate üstüne tıklayın. Download'ın altındaki "locate insalled game" yerine tıklayın.(bu oyunun yüklendiği yer demek yani Epic Games'in dosyasının içindeki oyunun bulunduğu yeri seçmeniz demek) sonra 60mb bir güncelleme yapıyor ve sonra oyununuz açılıyor. (Epic gamesi ilk defa kullanıyorsanız, Epic Games hesabınızla Ubisoft hesabınızı bağlaştırmanız gerekiyor bunuda oyun yüklendiğinde size gösteriyorlar.)
Bunu dener misiniz?

Selamlar dostum , ben de aynı sorunu yaşadım ve şöyle çözdüm:
Öncelikle uplayı kapatıp yönetici olarak başlat. Sonra syndicateye gelip altındaki "locate insalled game" e tıklayıp oradan kurduğun yeri seç (C:\Program Files\Epic Games gibi) . Bu sefer çalışacaktır ve ufak bir güncelleme sonrası oyun açılıyor.

Arkadaşlar uplay tamamen silin sonra tekrar inidirin yükleyeceğiniz yeri asssasin creedin oldugu bölgeye uplayı yükleyin atıyorum yerel dick asdasd klasörü ikiside aynı yerde olursa uplay games dowloand dedıgınızde guncelleyip giriyor...

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı