- Makaleler
- 1
Kafayı yememek için tıklamayacağım.
teşekkür ederim bu oyunu istiyordumNotre Dame Katedrali'nde çıkan yangın sebebi ile Ubisoft Assassin's Creed Unity oyununu ücretsiz olarak veriyor. 17-25 Nisan tarihleri arasında aşağıdaki linke girerek oyuna sonsuza kadar sahip olabiliyorsunuz.
Assassin's Creed Unity
Oyun tam da anakartı servise gönderdiğim sırada ücretsiz oldu, Allah'tan bi arkadaşa yazdım o aldı.
Ben de konunun altında Benzer Konular kısmında gördüm yeni. Yukarılarda olması herkes için daha iyi olur.Assassin's Creed Unity bedava! - Technopat Sosyal böyle bir konu açılmış ama aşağılara düşmüş. Yine de iyi oldu ben şimdi gördüm örneğin![]()
Yalnız almak çok zor gibi. uPlay ve Ubisoft sitesi çok ağır. Girince bile alırken hata veriyor.
uPlay'e ardından kütüphane yani oyunlarım kısmına girin. Aşağı inin orada ücretsiz oyunlar yazıyor. Oradan oyunu temin edebilirsiniz en başta çıkıyor zaten.Yalnız almak çok zor gibi. uPlay ve Ubisoft sitesi çok ağır. Girince bile alırken hata veriyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.