2018'de aldım. Aynı şeyi AC4'de de yaptılar onuda almıştım ama AC4'ü baya önce almıştım onun için pek sıkıntım yok.E aldın zamanında oynadın. Sana ne zararı dokundu?
2018'de aldım. Aynı şeyi AC4'de de yaptılar onuda almıştım ama AC'ü baya önce almıştım onun için pek sıkıntım yok.
Dert değil ama onu almak yerine gayet güzel oyunları alabilirdim. Neyse en azından Ubisoft'a bağış sayılır. Aynısını Origin yapmıyor ya da Bethesda, sadece Ubisoft yapıyor, aslında ben yazıyı öylesine yazdım. Adamlar çünkü yakın zamanda tekrar ve tekrar veriyorlar, gönderme yaptım.Ben böyle tribe girenleri anlamıyorum. Online bir oyun olsa hadi neyse oyunun kitlesi değişir vs. de yahu kaç yıl önce çıkmış singelplayer oyun. Ya ama ben para verdim! Verdin aldın oyunu oynadın. Yani oyunun sana vaat ettiği şeyi gerçekleştirdin. Yıllar sonra yapımcı ücretsiz yapınca şikayet etmeler felan. Almasaydın oynamadan yıllarca bekleseydin bugün ücretsiz edinip oynardın. Bu mdur yani dert.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.