Assassin's Creed Unity ve Rogue Tarih Çakışmaları

46635

Kilopat
Merhabalar benim aklıma takılan bir soru var.Tarihe çok meraklı biri olarak Assassin's Creedin son oyunlarında biraz sıkıntı yaşadım.Unity Fransız İhtilalinde geçen bir oyun yani 7 yıl savaşlarından sonra bu da demek oluyorki 3. oyunda yönettiğimiz Connor muhtemelen baya yaşlanmıştır.Buraya kadar her şey normal fakat işler Rogue oyunundan sonra sarpa sardı.Burda küçük bir spoiler vericem belkide fragmanlarda görülmüştür ama hassas olanlar ve hala rogue oynamamış olanlar burdan sonrasını okumasın bence.Bildiğiniz gibi Rogueda Achilles Assassin üstadı sanırsam öyleydi ve 3. oyundaki kadar yaşlı değildi.Oyunun sonunda onu canlı bıraktık sadece yaraladık buraları geçiyorum.İşin saçma yanı Assassin's Creed Unityde Shay tekrar gözüküyor.Peki bu nasıl mümkün aynı Roguedeki gibi genç ve dinamik.Fakat geçen tarihi olaylara bakarsak Shay 7 yıl savaşlarını görmüş Amerikan Bağımsızlık Savaşını görmüş Fransız İhtilaline yaklaşmış ve hala gencecik duruyor.Oyunda Achilles genç olduğuna göre Connor ya vardı ya yoktu daha.Unityde mantıksal olarak Connor yaşlanmış Achilles ölmüş olmasına rağmen Shay resmen zamana meydan okuyarak gençliğimi korumuş ve Unitydeki sahnelere konu olmuş.Ben mi yanlış biliyorum yoksa cidden böyle bir saçmalık mı var?Gelin bir tartışalım:)

O Rogue'da son sahnede bence 2 yıl sonra gibi bir ekran çıkmalıydı Shay çok genç duruyor. Bu arada alakası yok ama herkes Unity hikayesi yok gibi laflar desede en sevdiğim AC oyunu, Unity. :)

En sevdiğin hikaye Unity olmamalı bence.Açıkcası ben hala 2. oyunun senaryosunu hiçbir şeye değişmem.Unityde potansiyel vardı.Fransız ihtilalini iyi kullansalardı serinin en iyi oyunu olabilirdi.Fakat kullanamadılar.

Revelations mantık hatalarıyla dolu hikayeyi doğrudan etkilemeyen tarihsel bir çok hatayla birlikte bize sunulan resmen atıştırmalık bir Ezio oyunuydu.Oyunda at bile yoktu.Ayrıca sanırsam Revelations oyununun romanı bile çıkartılmadı.Yani en son öyleydi..

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı