Assassin's Creed Valhalla 1.5.2 Türkçe yama çıkacak mı?

yamayı bizimle paylaşırsanız bizlerde bu deneyimi yaşamaktan mutluluk duyarız

Yahu ilk defa bir Türkçe yamaya para verecektim. Normalde karşıyım böyle şeylere. Adamlar siteyi kapatma kararı almışlar. Bizdeki şansa bak. Kim bilir ne zaman yamayı açacaklar.

Animus Projesi faaliyetlerini sonlandırdı ama yamaları güncelleyeceklerdir. Yamaları da paylaşılamıyor diye biliyorum, oyun firmalarının yüzünden uğraştığımız işlere bak.

Ben Originse geçecem zaten gamepassten oynayacam o sıra Valhalla yaması çıkar.

Far Cry 6 için yine para ödemeniz gerekecek galiba hocam. Çünkü Türkçe çevirisini Anonymous Çeviri ekibi yaptı ve ücretsiz yaması yok diye biliyorum yanlış bilmiyorsam.
Sinnerclown çeviriyi sanırım duymadın makine çeviri ama piyasadaki parayla abonelik yapanlara inat çeviri yayınlıyolar Far Cry 6 mevcut.

Sinnerclown çeviriyi sanırım duymadın makine çeviri ama piyasadaki parayla abonelik yapanlara inat çeviri yayınlıyorlar Far Cry 6 mevcut.

Hayır duymamıştım. Makine çevirileri pek iyi olmuyormuş sanırsam bu ekibin çevirileri iyi mi? Birkaç oynamak istediğim oyunun çevirileri varmış sitelerinde.

Hayır duymamıştım. Makine çevirileri pek iyi olmuyormuş sanırsam bu ekibin çevirileri iyi mi? Birkaç oynamak istediğim oyunun çevirileri varmış sitelerinde.
Hitman 3 makine çevirisiydi onu bitirdim gayette güzeldi çeviri ben beğendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…