Steam Assassin's Creed Valhalla, 396 TL!

swaghos

Hectopat
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Assassin's Creed Valhalla, Steam'de %80 indirim alarak. 1980 -> 396 TL fiyatına düştü!
Teklifin geçerlilik süresi: 15 Eylül: / oyunda Türkçe dil desteği yok / Türkçe incelemeleri çok olumlu.

1757117992269.png

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@333365, garip bir şekilde bana göre de en ağır oyunlarından birisi. 80 saat hikaye koyup, hikayeyi bu kadar yavaş vermeleri beni sıkmıştı. Oyun kötü değil ama sanki biraz ağır.

Zamanında şu oy
@333365, garip bir şekilde bana göre de en ağır oyunlarından birisi. 80 saat hikaye koyup, hikayeyi bu kadar yavaş vermeleri beni sıkmıştı. Oyun kötü değil ama sanki biraz ağır.
Oyun gerçekten güzel ama 116 saat oldu oyunun yarısına falan anca geldim ben birde complete edition aldığım için baya saat daha sürecek gibi oyun verdiği hantal his dışında oyun harika viking teması iyi işlenmiş, bence serideki en iyi oyunlardan birisi

Eğerki assasins creed serisini seviyorsan serideki her oyunu oynarim bikmam diyorsan buna sadece evet diyebilirim keza Viking teması seviyorsan yine şiddetle tavsiye ederim fakat assasins creed serisine asla bu oyunla başlama bundan önceki oyunlara bak onları oynadıktan sonra başla çünkü diğer oyunlara göre daha az suikast yapmak istiyeceksin bunda direkt düşmanlara dalasın geliyor oynadıkça farkedersin zaten daha önceki oyunlarında bu kadar fazla olmuyordu zaten bundan önce çıkan 2 oyunda kökenlere iniliyor seri güzel fakat bir yerden sonra amacından saptı gibi RPG ye yönelmeleri şaşırtıcıydı misal vikingle suikast teması ne alaka demi yinede güzel harmanlamışlar oyüzden sevdim ben dediğim gibi önceki oyunlara bakman lazim bunla başlamani tavsiye etmem

Son düzenleme:
Sizce Oddysey mi yoksa Valhalla mı? İkisini oynayacağımı pek sanmam AC serisine sıcak da bakmıyorum. Birini oynar geçerim önerileriniz nedir?

Sizce Odyssey mi yoksa Valhalla mı? İkisini oynayacağımı pek sanmam AC serisine sıcak da bakmıyorum. Birini oynar geçerim önerileriniz nedir?

Odyssey oyna daha güzel. Valhalla yarıda bıraktım bir yerden bir yere gitmek çok uzun.

Sizce Oddysey mi yoksa Valhalla mı? İkisini oynayacağımı pek sanmam AC serisine sıcak da bakmıyorum. Birini oynar geçerim önerileriniz nedir?
Dostum iki oyunda efsanedir fakat valhalla baya uzun dlc lerle oyun süresi artıyor oddysey de uzun fakat dopdolu baymıyor yani vikings fanı falan değilsen oddysey oyna daha iyi biryerden sonra yeter artık bitsin diyorsun hala daha bitirmeye çalışıyorum oyunu 120 saat olmuş

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı