Oyun Assassin's Creed Valhalla 62 TL (Voidu)

Complete Edition'da oyunla alakalı her şey mi var hocam? Bir de daha DLC gelir mi ileride?
Evet, oyunun hikayesi için alabileceğiniz bütün DLC'ler var içerisinde. Ekstradan Ultimate Pack adında bir paket de var, o da çok iyi olmasa da birkaç kozmetik veriyor sanırım.

Daha DLC gelip gelmeyeceğini bilemiyorum fakat en son çıkan Dawn of Ragnarok büyük bir DLC idi yanlışım yoksa. Ubisoft'u takip etmek gerek bu konu için.

Beyler siteyi ben yıllar önce de duymuştum ancak hiç alışveriş yapmamıştım. Bende sağolsun biri forumda konu açmış detroit become human ile days gone 140 tlye aldım. Steam kod olarak verdiler 30 saniye içinde ve ödeme olarak da 3d güvenlik tarzı bir şekilde ödeme yaptım aklında soru olanlar için. Şu şartlarda sadece days gone 140 ve bceome 100 tl ilken ikisini ben 140 tlye aldım. Tavsiye ederim. Steam da ki kur atışı inanın epici de g2a ya da voidu gibi siteleri dolaylı olarak yakında etkiler.

İnanılmaz iyi fiyat, normalde standart sürümü 107 TL aralığına düşüyordu.

Çok kötü değil ama 60 TL eder alınabilir. Ben ilk çıktığında 200 TL'ye almıştım biraz pişman olmuştum. Harita ağzına kadar dolu sandıklar gizli geçitler vs. gez gez bitmiyor. Hikayeyi sonda bağlıyorlar biraz o kısımlar idare eder. Genel olarak aynı şeyleri yapmak sıkmıyorsa sizi alın en az 80 saat civarı gömersiniz.

Almaya karar verdim hocam, 60₺ çok değil, döner bile 40-50TL oldu.😀
Açık dünya oyunlarını da severim tam benlik olacaktır. Beğenirsem ileride DLC'leri de alabilirim.

Arkadaşlar şöyle bir şey var bende. Hemen etkinleştir dedim bir sayfa çıktı girdim hesabı sonra kapandı sayfa. Siparişlerimde de böyle bir şey çıktı 10sn tekrar ediyor sürekli.

1667215034592.png

Aynı sitede bir çok ubisoft oyununda indirim var, diğer ac'ler dahil. Kaçırmayın!

Arkadaşlar şöyle bir şey var bende. Hemen etkinleştir dedim bir sayfa çıktı girdim hesabı sonra kapandı sayfa. Siparişlerimde de böyle bir şey çıktı 10sn tekrar ediyor sürekli.

Eki Görüntüle 1558737
Sorun çözüldü mü?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı