Oyun Assassin's Creed Valhalla Complete Edition 188,70₺

Yer
Kayseri
Daha fazla  
Meslek
Elektrik elektronik mühendisi
Çok zevkli bir oyun temayı sevenler kaçırmasın anime oyunlara 100 TL istiyorlar böyle a+ bir oyuna bedava bile bu fiyat.

Bu arada arkadaşlar oyun dolu dolu oynarsınız 250 saat var benim tüm başarımları kazandım bir tek yeni gelen souls tarzı bir map var onu yapmadım. Onu haricinde her hafta ücretsiz helix credit ilen alınan random item veriyor sandık açıyorsunuz onu da unutmayın :)

Son düzenleme:
Yanlış bilgi
Game Pass ile 30TL vererek oynayabiliyorsunuz hem Odyssey de var. Ben oradan oynamıştım sonra sıkılıp silmiştim. Hem fazla para vermemiş olursunuz. Oynayıp da çok beğenirseniz ayrıyeten satın alabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyat AAA bir oyun için gayet iyi. Ama oyun hakkında pek öyle düşünmüyorum. Öyle AC haterı biri değilim çoğu oyununu oynadım genel olarak da severim. Hatta pek sevilmeyen Syndicate en sevdiklerimdendir. Odyssey'i yine bazı yerlerde sıkılsam da genel olarak severek oynayıp bitirdim. Ama bu Valhalla insanın ruhunu emiyor resmen, inanılmaz sıkıldım oynarken. Çoğunda neyi ne için yaptığımız bile belli olmayan sırf oyun süresini uzatmak için konulmuş görevler, kopuk hiçbir yere varmayan basit sunumlu bir hikaye... Kocaman bir harita yapılmış ama hiçbir farklılık hissetmiyorsun, sadece olduğun yerde mevsimler değişiyor sanki. Oyun başlarken gerçekten bir Viking oyunu gibi başlıyor. Sonra ne oluyorsa karakter Sherlock oluyor ipucu peşinde koşuyoruz, onu bunu arıyoruz dedektif gibi takılıyoruz, arabulucu oluyoruz onu bunu barıştırıyoruz, her şey oluyoruz ama Viking olmuyoruz.

Fiyat AAA bir oyun için gayet iyi. Ama oyun hakkında pek öyle düşünmüyorum. Öyle AC haterı biri değilim çoğu oyununu oynadım genel olarak da severim. Hatta pek sevilmeyen Syndicate en sevdiklerimdendir. Odyssey'i yine bazı yerlerde sıkılsam da genel olarak severek oynayıp bitirdim. Ama bu Valhalla insanın ruhunu emiyor resmen, inanılmaz sıkıldım oynarken. Çoğunda neyi ne için yaptığımız bile belli olmayan sırf oyun süresini uzatmak için konulmuş görevler, kopuk hiçbir yere varmayan basit sunumlu bir hikaye... Kocaman bir harita yapılmış ama hiçbir farklılık hissetmiyorsun, sadece olduğun yerde mevsimler değişiyor sanki. Oyun başlarken gerçekten bir viking oyunu gibi başlıyor. Sonra ne oluyorsa karakter Sherlock oluyor ipucu peşinde koşuyoruz, onu bunu arıyoruz dedektif gibi takılıyoruz, arabulucu oluyoruz onu bunu barıştırıyoruz, her şey oluyoruz ama viking olmuyoruz.

Katılıyorum sana Valhalla'dan dönüp Odyssey'e tekrar başladım bir tur daha bitirdim ayıla bayıla oynattı kendini Valhalla da garip bir iticilik var cidden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı