Assassin's Creed Valhalla ekstra 100GB indirme nedir?

Adem Yıldız_

Megapat
Selam, Epic üzerinden oyunu 50GB şeklinde indirdim fakat şimdi ekstra bir 100GB daha indirme gerekiyor.
Konuyu açmadan biraz araştırdım fakat ne yapmam gerektiğini pek anlayamadım.
Epic Games üzerinden yüklediğim oyunu komple kaldırıp tekrar Ubisoft Connect üzerinden mi indirmeliyim?

Ubisoft oyunlarını Epic Games'ten indirince bu olayla ben de karşılaşıyordum. Bir kaç defa sorunu şu şekilde çözdüm. Epic Games klasörü içerisinde oyunun inen dosyalarını kopyaladım, sonrasında Ubisoft üzerinden oyunun indirmesini başlatıp durdurdum, bunun sebebi Ubisoft içerisine oyunun klasörünü oluşturmak. Sonrasında Epic Games'ten kopyaladığım klasörleri Ubisoft içerisindeki oyun dosyasının içine yapıştırarak o indirmenin önüne geçmiştim.

Sanırım yapamıyorum.
ac.PNG

@Metin Eren Türkmen
Ubisoft>dosyalar>games klasörüne girip AC Valhalla diye klasör açtım, Epic'teki dosyaları buraya kopyalamak istiyorum böyle uyarı veriyor doğru yolda mıyım?
ac v.PNG

Ona göre yer açacağım.

Sanırım yapamıyorum.Eki Görüntüle 1681440

@Metin Eren Türkmen
Ubisoft>dosyalar>games klasörüne girip AC Valhalla diye klasör açtım, Epic'teki dosyaları buraya kopyalamak istiyorum böyle uyarı veriyor doğru yolda mıyım?Eki Görüntüle 1681449

Ona göre yer açacağım.
Kopyalamayı yapmadan önce, Ubisoft Connect'de AC: Valhalla indirme butonunun altında "Yüklenmiş oyunları bul" diye bir seçenek var mı? Varsa önce bir onu deneyin. Olmazsa resimdeki dosya dizinine oyunu bir kopyalarsınız, doğru yer olması lazım Ubisoft'tan indirme başlatıp da anlayabilirsiniz doğru olup olmadığını.

@Metin Eren Türkmen oyun dosyalarını bulamıyor maalesef.
Sistemde yer açıp dosyaları buraya atmaya çalışacagım lakin bu sefer toplam 150GB yer kaplıyor olacak. İşlemi doğru bir şekilde yapabilirsem Epic'deki dosyaları silmemin bir sakıncası olmaz sanırım.
Kopyalama sonrası oyunu Ubisoft üzerinden çalıştırabildiğiniz takdirde Epic Games'teki dosyaları silmenizde bir sakınca olmaz.

Son durum nedir hocam?

Son düzenleme:
@Metin Eren Türkmen maalesef işe yaramadı. Gece bilgisayarı açık bırakıp sabaha kadar yüklenmesini bekleyeceğim.
Yüklendikten sonra Epic Games'teki dosyaları silerim.

@Metin Eren Türkmen
Hocam aynı zamanda Ubisoft Connect sürekli hesaptan atıp duruyor hareketsiz kaldınız diye bunu kapatma şansımız yok mudur?
Gece başlatsam indirme 1 saat olmadan durur.

Son düzenleme:
@Metin Eren Türkmen
Hocam aynı zamanda Ubisoft Connect sürekli hesaptan atıp duruyor hareketsiz kaldınız diye bunu kapatma şansımız yok mudur?
Gece başlatsam indirme 1 saat olmadan durur.
Onun hakkında bilgim yok maalesef, bu saçma launcherlarla oyun oynamak insanı soğutuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı