Assassin's Creed Valhalla FPS sorunu yaşayan var mı?

Ben Vallaha fps düşüşü yaşamıyorum.
Hani Valhalla yani Vallaha :D Türj mizaj
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Odyofil alabiliyorum ben. Kodunun güncel olduğuna emin ol.
Ekran görüntüsü 2020-11-11 095148.png

Oyunda daha Norveç kısmındayım ama Odyssey bitirmiş biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki valhalla çok daha iyi, hikayesi olsun yan görev olayının güzel olması ve mini oyunlar, zaten öbür şeylerden bahsetmiyorum Ubisoft önceki oyunlardan sevilen şeyleri korumuş, gerçekten çok güzel kurgulanmış bir oyun ben de bu kadarını beklemiyordum.
Bu arada sistemim i5 10300H, GTX1650 Ti ve oyunda medium ayarlarda ortalama 50 FPS alıyorum. İlk yayıncılardan izlediğimde oyun böyle bitmemiş kötü bir oyun gibi gelmişti gözüme ama optimizasyonu falan da iyi yani.
ram kaç gb ?

16.
Assassin's Creed valhalla FPS sorunu yaşayan var mı?

Enis kirazoğlu PC'de optimizasyon sorunları olabilir demişti. Update falan geldi mi ve optimizasyonu ne durumda?

Ben öyle sebepsiz bir FPS düşüşü falan yaşamadım ama mesela Odyssey'de şehir ya da kalabalık ortama girince düşüşler oluyordu aynısı Valhalla'da da var o kadar.
Bu işlem olmuyor. Ben alırken o şekilde almaya çalıştım. Ne indirim yaptı ne de coini geri verdi...
Yeni çıkan oyunlarda 3 ay sonra bu işlemi yapabiliyormuşsunuz!

Yoo ben preorderı da %20 indirimle aldım. Ubisoft Store'un sitesinden, ilk başta ödemede sıkıntı yaşadım da başka kartı deneyince halloldu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı