Assassin's Creed Valhalla FPS sorunu yaşayan var mı?

Kilopat
Daha fazla  
Assassin's Creed valhalla FPS sorunu yaşayan var mı?

Enis Kirazoğlu PC'de optimizasyon sorunları olabilir demişti. Update falan geldi mi ve optimizasyonu ne durumda?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben oyunu problemsiz oynuyorum. İster 3 saat ister 5 saat açık kalsın hiç bir problem, fps düşüşü yaşamadım. En yüksek ayarlarda oynuyorum (RTX 2070 mobil) aldığım FPS şehir içleri hariç 60-70 arası. Grafiklerde gayet tatmin edici. Geç yüklenme problemide yok.

Bu oyun şu an alınır mı? Güncellemeler ile birçok sorun çözüldü mü acaba? 270TL verilir mi?

Veya beklemek gerekli mi?

270TL vermek koymuyorsa alınır ben preorderla aldım, Alt Tab atınca bazen oyun donuyor FPS 10'a düşüyor onun dışında hiçbir sıkıntısı yok, ha ileride patchlerle daha da iyi optimizasyonu olur o ayrı. Ama milletin dediği gibi oynanmayacak bir optimizasyonu yok yani hatta AC Odyssey ile aynı ayarlarda oynuyorum Valhalla'da daha çok FPS alıyorum. Gayet başarılı bir oyun

HMM peki ya oyun AC Odyssey optimizasyonunda iyi mi peki mesela ne kadar FPS farkı oluştu ögrenebilir miyim ben AC Odyssey keyif alamadım ama izlediğim videolara bakılırsa çok güzel duruyor ondan almak istiyorum vikings temasına bayılırm.

Ac odyssey de Volumetric Cloud oyunu çok zorluyordu. Bu olay Valhalla ile düzeldi ama bu sefer Anti Aliasing oyunu zorlamaya başladı. Yüksekten orta ayara çekerek kaliteyi çok az düşürüp FPS'i arttırabiliyoruz. Optimizasyonu da gayet Ubisoft standartlarında bir oyun. Gene şehir içlerinde FPS 10-20 arası düşüyor.

Valla ben anti aliasing ve environment details Medium'da diğer tüm ayarlar High hatta bazıları Ultra'da ortalama 45 FPS alıyorum şehir içi 40'a düşebiliyor ama gayet iyi, yani sistem gereksinimlerine göre benim Low'da oynayabilmem lazımdı sadece GTX 1650 Ti ile, o şekilde bakarsak optimizasyonu gayet iyi.

Maalesef optimize sorunlu. 3080 ile 2K ultra ayarlarda 65-120 arası FPS alabiliyorum ve genellikle 75 FPS ortalaması var. Yalnız Norveç haritasına göre İngiltere'de FPS daha iyi oluyor. Galiba karlı havadan dolayı.

Oyunun hikayesi güzel ama yine tipik Ubisoft copy paste oyunu. Origin, Odyssey, Valhalla arasında kalacak olursanız, seçiminizi kesinlikle Valhalla'dan yana kullanın. Diğerlerine göre daha derli toplu. Beğendim diyebilirim.

Oyunu oynamadım ama söz konusu Ubisoft ise optimizasyon sorunu baş tacıdır her daim. GTX1650 Super ve 8GB RAM ile lowda dahi pek rahat edebileceğinizi sanmıyorum.

Bugları falan normal karşılayın artık, Ubisoft'un oyunlarını kaliteli yapmak için bir çabası yok o yüzden sonsuz bug barındırıyor. Fiyatını belki hak ediyordur malum bu ülkede her şey çok pahalı, Call of Duty oyunlarına bakınca AC:Valhalla bedava gibi geliyor insana.

arkadaşlar 2060lı laptopum var ama menüde 30 oyuna girdiğimde 1-2 fps gösteriyor bu kadar düşük olmammalı oyun oynanmıyor ne yapmalıyım

arkadaşlar 2060lı laptopum var ama menüde 30 oyuna girdiğimde 1-2 fps gösteriyor bu kadar düşük olmammalı oyun oynanmıyor ne yapmalıyım
Nvidia denetim masasından sıra sıra işaretlediğim yerlere basıp şu ayarları yapın.

Açılan sekmede "ekleye" basıp AC Valhallayı bulun.

Daha sonra uygula deyip kapatın ve oyuna giriş yapın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…