Assassin's Creed Valhalla hakkında

Unitydeki hatayı bunada yaptılar büyük ihtimalle. Alel acele oyun çıkarmak. PS 5 çıkıyor hemen oyun çıkartalım mantığı yine optimizasyonda hayal kırklıkları yaratacak. Oyunda sayısız bug olacak. Hikaye zaten sarmayacak Unity faciası 2 yaşanacak. Bu sadece fragmandı. Gerçekten fragmandı. Xbox ve Ubisoft youtube videolarında Disslike sayıları bile herşeyi anlatıyor. Bugisoft bildiğimiz gibi. Bu uzun yazıyı boşa yazdırmadığı için teşekkür ediyorum Bugisofta.
İşin bir de böyle bir boyutu var. Yüksek seviye ekran kartlarıyla 45-50 FPS almaya hazır mıyız?

Eki Görüntüle 553141

Trailer team bu seferde başarısız oldu. 15k disslike aldılar

Son düzenleme:
g
Hayatımdan 40 dakika çaldılar Sony şu an pis pis sırıtıyor. Ellerindeki 2 oyunu(Ghost of tsushima, the las of us 2) salıp kapatsalar yine mahfedecek Xbox'ı kafayı yemiş aga bunlar.

Bana kalırsa asıl oyun AC Brotherhood'tan sonra bozdu.Reveletions kötü bir oyundu maalesef.Dövüş mekaniğini niye kolaylaştırmışlardı bilmiyorum ama hoşuma gitmemişti.Unity'e kadar aşırı kolaydı seri bana kalırsa.Bosslar zayıftı.AC3 te ilgimi çeken tek şey ise Haytham karekteriydi ondan Connor'a geçince kendimi attan inip eşeğe binmiş gibi hissetmiş ve rezalet bir finalle bitirmiştim oyunu.Black Flag'in yeri bende ayrı ama oyun kolayda olsa gemi savaşları oyunun atmosferi hoşuma gitmişti.Bu aralar Unity oynuyorum hikayesi pek iyi değil ama oynanışı size kendinizi Assassin gibi hissettiriyor en azından ben öyle hissettim.Gizlilik ağırlıklı olması parkuru ve çat çat 5,10 kişi dalamamız hoşuma gitti.Suikast biçimlerini güzel farklı seçenekler sunuyor.Diğer serileri henüz oynamadım yorumlayamam ama gördüğüm kadarıyla tamamen gereksiz uzatma.Ayrı oyun olsalar eyvallah güzel.Juno olayı ne oldu peki.Hala gelişme yok mu ?Desmond'ı bir anda öldürüp çıkardılar oyundan asıl baş kahramandı.Hikaye çözüme bağlanacak mı artık.En azından Juno olayıda kapansaydı o zaman.Yeni oyunun fragmanıda beni etkilemedi Assasins Creed oyunu olarak diyelim.İzlerken sıkıldım fragmanı.Bu arada şuan çıkan gameplay trailer dislike almış.

Son düzenleme:

Alta attıgım video 5 serilik oyunun efsane sonuydu. 5 oyunda ne kadar inişli çıkışlı olsa hikayesi tekrar etmediği için birbirine çok güzel bağlanıyorlardı. Revelations çok iyi bir oyun dğeil ama hikayesi ve sonu mükemmel. 3 te Connor karakteri çok pasif ama ana konusu oynamaya değer. Hikaye odaklı birisi oldugum için ilk 5 oyunda mekanikleri bir kenara koyarak konuşuyorum. 5 oyun gerçekten üst düzey hikayeyle yazılmış harika bir oyundu. Her oyunun sonu gelince merakla seneye beklerdik. 2. bölümde Minervanın Ezioya desmond demesi. 3. bölümde desmondun kontrol edilip hançeri saplaması. Revelationsta kütüphaneye girip altairle karşılaşmamız. Mükemmeldi hepsi. Ve son olarak 3 te böyle bir son yaşanması ve devamının çekilmesi adeta Bu oyunu oynayan insanlara ihanettir. Bitirdikleri yere bak ve sonra çıkardıkları oyunlara bak. Yazık sadece...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hikaye kısmında değinseydim yazım daha da uzar giderdi.Uzatmadan yazmaya çalıştım.Revelations hikaye olarak evet fena değildi ama kişiye göre de değişir.Brotherhood beni yükselttiği için beklentim artmıştı.Sonraki o yüzden pek iyi gelmemişti.AC 3 te katılmıyorum sana.Haytham'ı anlatan kısımlar hariç kötüydü hikaye olarak.

Bana soracak olursan.connor berbat bir karakterdi ama haytham cok iyiydi. Haytham kaliteli bir karakterdi. Sonunda desmond oldümü kaldımı diye dusunurken. Acaba ne olacak derken black flag cikarttilar serinin icine ettiler.

Dediğiniz gibi bu serinin son oyunu bence de bu oyundu. Bir kere oyunun ana hikayesi Desmond karakteri ve günümüzdü. Durup dururken bu hikayeyi çat diye bitirdiler ve bir daha hiç geri dönmediler. AC 3 oyununu da sırf Desmond için oynamıştım.

Haytham ve Desmond hikayeyi güzelleştirmişti. Sonra durduk yere çat diye ana hikayeyi bitirdiler. Bak şöyle olsa anlarım. Desmond ölse dünya kurtulsa falan filan sonra birşey olmasa anlarım. Ama junonun işte şimdi benim zamanım diyip serbest kalması. bunun üzerine 8 yıl geçmesine rağmen hala junoyla ilgili birşey olmaması. Ne diyelim artık...

Aynen öyle, Desmond Minerva'yı dinlemeyip kendini feda etti ve Juno serbest kaldı. Hikaye birden bire bitti. Şimdi ki oyunlar da arkaya sırf olsun diye günümüz karakteri koyuyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…