Assassin's Creed Valhalla hakkında

Oyunları AC mantığıyla oynamayınca zevk veriyor aslında bana. RPG tarzı oyun seviyorsan özellikle Odyssey grafik ve mekanik anlamında hiç de fena değildi. Ama suikast peşindeysen bence de bozalı yıllar oldu. Son oyunun da daha iyi grafikli,(optimizasyonu berbat ve sistem yakan) etkileyici bir oyun olabileceğine inanıyorum.

Dün büyük ihtimalle etkinlikte optimizasyon olarak daha bitmediği için oynanış göstermediler zaten. 1080'li sistemlerde garip garip FPS düşüşleri oluyordu Odyssey'de de.

Bir PC oyuncusu olarak konsolcuları en çok kıskandığım nokta God of War unsuru. Kardeşim benim can evimden vurdun gece gece şimdi yine YouTube'dan açıp gaza gelip oynayamicağım aklıma gelecek. Üzdün be kral...

Özür dilerim be kardeşim. Bana gelecek olursak Şanslıydım Yurt dışında akraban olunca gelirken Ps 2 sonraki gelmesinde Ps 3 getiriyor. Ve yanlarında god of war oyunları falan. Cidden b*kunu çıkarmadıkları tek oyun. Şimdi Ps 4 yok tabi yeni GoW u oynayamıyorsuz

Oyun grafik anlamında çok iyi dönemin şartlarına göre ama bütün oyunları oynayıp 1 günde bitirmeme rağmen Unity sarmadı.

Unity biraz ağır işliyor. İlk 4-5 saati çok yavaş. İnsan diyor ben ne oynuyorum lan. Sonra görevlerin güzelliği ve çeşitliliği sarıyor. Öyle 10-15 kişiye bodozlama dalmada yok. Gerçekten çok iyi bir oyun.

Özür dilerim be kardeşim. Bana gelecek olursak şanslıydım yurt dışında akraban olunca gelirken PS 2 sonraki gelmesinde PS 3 getiriyor. Ve yanlarında God of War oyunları falan. Cidden b*K'unu çıkarmadıkları tek oyun. Şimdi PS 4 yok tabii yeni gow u oynayamıyorsuz.

Valla en son kuzenim Amerika'dan 4 karton sigara getiricekti yanında da PS4 gelecekti sınırı varmış sigaranın sigara patlattı bizi. Kaçakçı falan sandılar sınırda. O günden sonra artık bir bardak su bile getirmez aklını sevdiğim. Sigara öldürmez süründürür arkadaşlar...
Valla ben Unity'i severek oynamistim. Son surumde oynadigimda herhangi glitch veya bug ile karsilasmadim. Pürüzsüz bir sekilde ilerliyordu oyun. Hikayesi de hosuma gitmisti. Bence guzel oyundu.

Geçen hafta indirdim çatıda NPC falan vardı her yolda düz yürürken bana bakıp çığlık atan insanlar vardı samanlığa atlarken yerin 7 kat dibine falan giriyodum. Her sistemde stabil çalışmıyor galiba hala daha.

Origins ve Odyssey seriye yenilik getirdi o yüzden beğendim. Her sene aynı şeyi görüyorduk. Seriyi sevenler ve başlangıç hikayesini merak edenler için Origins'ten sonrası farklı bir oyun adı altında çıkabilirdi orası da doğru. Her şeye rağmen Odyssey ile birlikte gerçek bir suikastci olmaya başladık bu beni mutlu etti.
Hocam arkadan sessizce girip adama suikast atıyorum ve ne oluyor? Ölmüyor. Nasıl gerçek suikastçi olmaya başladınız 😆

Odyssey de Origins de Assassin's Creed'le uzaktan yakından alakası olmayan aksiyon/RPG oyunları oldu. Assassin's Creed'i geçtim suikastçilikle alakası yok oyunların. Okçu olup suikastçiden sessiz gidiyorsun oyunda. Tamam yenilik istedik de aynı isimle bambaşka oyun yap da demedik şimdi.

Oyun mekanikleri güzel. Level sisteminden bağımsız şekilde tüm düşmanlar gizlilikle kolayca öldürülebilmeli. Hadi en kötü kendi levelimdekine tak atabilmeliyim gizlilikle. Bunlara ek hikâyeyi de bağlasalardı güzel bir değişim olurdu. Şu an oyunların isminden AC'yi silsek sırıtmaz. Yani AC: Origins değil direkt Origins olsa gibi.

Hocam arkadan sessizce girip adama suikast atıyorum ve ne oluyor? Ölmüyor. Nasıl gerçek suikastçi olmaya başladınız 😆

Odyssey'de Origins'de Assassin's Creed'le uzaktan yakından alakası olmayan aksiyon/RPG oyunları oldu. Assassin's Creed'i geçtim suikastçilikle alakası yok oyunların. Okçu olup suikastçiden sessiz gidiyorsun oyunda.

Güzel oyun da okçu kasınca saçma seviyede güçlü oluyosunuz. 300K vurduğumu hatırlıyorum gövdeden paralı askerin tekine. Füze yolluyor sanki.

Güzel oyun da okçu kasınca saçma seviyede güçlü oluyosunuz. 300K vurduğumu hatırlıyorum gövdeden paralı askerin tekine. Füze yolluyor sanki.
Işınlanarak suikast yapma yeteneğini mousenin tuşuna atamıştım. Tek elle temizliyordum kampı hocam 😂

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı