Assassin's Creed Valhalla hakkında

Zaten son iki oyunda biz bir suikastçi değil, savaşcıyız fark ettiyseniz. Burada ise suikastçi serisini devam ettirmek için hidden Blade koymuş. En konmayacak konsept. Viking bu. Sessiz sessiz gelip bıçaklamaz ki insanı. Viking dediğin savaşcı olur.

Aynen öyle, Desmond Minerva'yı dinlemeyip kendini feda etti ve Juno serbest kaldı. Hikaye birden bire bitti. Şimdi ki oyunlar da arkaya sırf olsun diye günümüz karakteri koyuyorlar.

Cidden merak ediyorum. Neden devamını getirmiyorlar. Günümüzde geçen bir Assassins Creed oyunu ile muazzam bir final yapma potansiyelleri var. Ama neden yapmıyorlar. Çok yazık ettiler bu seriye

Cidden merak ediyorum. Neden devamını getirmiyorlar. Günümüzde geçen bir Assassin's Creed oyunu ile muazzam bir final yapma potansiyelleri var. Ama neden yapmıyorlar. Çok yazık ettiler bu seriye.

Fanboyları var. Tüketene kadar devam. Unity'le yaşadıkları düşüşü Origins'le toparlayınca aynı formülle gittiği yere kadar artık mantığı ile devam ediyorlar.

Fanboyları var. Tüketene kadar devam. Unity'le yaşadıkları düşüşü Origins'le toparlayınca aynı formülle gittiği yere kadar artık mantığı ile devam ediyorlar.

Para akan musluğun ağzına bez tıkmazlar...
Cidden merak ediyorum. Neden devamını getirmiyorlar. Günümüzde geçen bir Assassins Creed oyunu ile muazzam bir final yapma potansiyelleri var. Ama neden yapmıyorlar. Çok yazık ettiler bu seriye

Günümüzdeki hikayenin devamını getirmek demek serinin ömrünü kısaltır. Ne kadar saçma yaparlarsa o kadar uzar oyun. Yani ne kadar kısa günümüz hikayesi o kadar para demek. The Division 2 yi oynadım oyunun sonunda bitti sanmıştım halbuki oyunun sonunu yeni bir paket ile satışa sunmuşlar...

@The Batman ,@Palamutkafali arkadaşların da dediği gibi, Assassin's Creed isminin parasını yiyorlar işte. Bunu çok kişi dedi ama bende söylemeden edemeyeceğim. Keşke farklı bir isimle bu üçlemeyi çıkarsalardı. Assassin's Creed serisi günümüzde geçen bir veya iki oyun ile bitseydi. Ama bu Ubisoft .

Bu firma b*kunu çıkartmadan sadece God of Warı sundu o zaman

Bu firma b*K'unu çıkartmadan sadece God of War'ı sundu o zaman.

Bir PC oyuncusu olarak konsolcuları en çok kıskandığım nokta God of War unsuru. Kardeşim benim can evimden vurdun gece gece şimdi yine YouTube'dan açıp gaza gelip oynayamicağım aklıma gelecek. Üzdün be kral...

Odyssey oyununda yer alan her mekaniği geliştirip, aynı şeyleri tekrar tekrar yapmayalım yeter bana. Odyssey 100 saat keyifli zaman geçirtmişti bana.

AC fanı değilim, Brotherhood ve Black Flag oyunlarını oynadım sadece. Ama trailer'ı izleyince açıkçası merak ettim bu yeni çıkacak olan oyunu.

Oyunları AC mantığıyla oynamayınca zevk veriyor aslında bana. RPG tarzı oyun seviyorsan özellikle Odyssey grafik ve mekanik anlamında hiç de fena değildi. Ama suikast peşindeysen bence de bozalı yıllar oldu. Son oyunun da daha iyi grafikli,(optimizasyonu berbat ve sistem yakan) etkileyici bir oyun olabileceğine inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…