Assassin's Creed Valhalla oyundan atıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Beyfendi Kedi

Hectopat
Katılım
8 Eylül 2020
Mesajlar
1.169
Çözümler
19
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Assassin's Creed Valhalla oynarken rastgele zamanlarda oyundan atıyor ve olay görüntüleyicisine baktığımda nvlddmkm sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve başarıyla bu durumdan kurtuldu yazıyor. Sıcaklıklardan kaynaklandığını hiç zannetmiyorum. Bazen 5 dakikada bir atıyor, bazen 4-5 saat sonra atıyor. Bazen 5 saat oynuyorum hiç atmıyor.
Sadece bu oyunda oluyor, sürücülerim güncel 465.89 sürücüsünü kullanıyorum.
 
Bende de aynı sıkıntı vardı oyundan atıyordu, hata vermeksizin, ekran kartı güncel değilmiş NVIDIA'nın sitesine gidip yeniden indirdim son sürüm olunca atmayı kesti FPS de 3 kat arttı.
Oyun simgesinden özelliklere girip uyumluluk ayarını Win 8 yaptığınızda hata çözülecektir, b nde çözüldü.
 
Son düzenleme:
Sıcaklıklar mükemmel seviyede değil ama normal seviyede. Bende de aynı sorun olduğunda en fazla kaç saat açık kalır diye test ediyordum. Bence sizde öyle yapın. Oynamasanızda açık kalsın, eğer atarsa buraya yazın ve başka yollar deneyelim.

ya sırf bu konu için tekrardan bu siteye giriş yaptım. şimdi ben herşeyi denedim bide bunu deniyeceğim. bende de bilgisayar resetliyor kendini.

Şimdi eski oyun savemizi buluyoruz. yedekliyoruz. yeni oyun açıyoruz. buraya kadar tamam. sonra ne yapacağız o kısmı anlamadım. yeni oyun açıp eski savemizin üstüne mi kaydedeceğiz. 30 küsür saat oynadım. ilk başlarda 3-4 saate bi atıyordu. hatta 5-6 saatte. şimdi bu süre yarım saate kadar düştü. yeni oyun açıp kaydedip. eski savemize girip yeni oyunun üstüne mi kaydedeceğiz.? cevaplarsan sevinirim.
 
Ya, sırf bu konu için tekrardan bu siteye giriş yaptım. Şimdi ben her şeyi denedim ,bir de bunu deneyeceğim. Bende de bilgisayar resetliyor kendini.

Şimdi eski oyun save'imizi buluyoruz. yedekliyoruz. Yeni oyun açıyoruz, buraya kadar tamam. Sonra ne yapacağız, o kısmı anlamadım. Yeni oyun açıp eski save'imizin üstüne mi kaydedeceğiz? 30 küsür saat oynadım. İlk başlarda 3-4 saate bi' atıyordu, hatta 5-6 saatte. Şimdi bu süre yarım saate kadar düştü. Yeni oyun açıp kaydedip eski save'imize girip yeni oyunun üstüne mi kaydedeceğiz.? Cevaplarsan sevinirim.
Açıkçası bu sorunun halen devam etmesi beni şaşırttı.
Bende bu sorun varken kayıtlı oyunda geçirdiğim süre çok değildi, en fazla 11 saatim vardı. Bu nedenle sıfır kayıtla yeniden başladım, kayıt aktarmadım. Fakat düşüncem şu yönde. Sıfır bir oyun açın; bir kontrol edin kaç saat dayanacak, diye. Eğer sıkıntı çıkmıyorsa eski kayıt dosyanızı yeniden yükleyin ve yeniden test edin.
 

Geri
Yukarı