Assassin's Creed Valhalla, Patch 1.4.1 - Türkçe Yama nereden bulunabilir?

1.4.0 için yamayı bulduğum siteyi paylaşayım, ayrıca şuan 1.4.1 için çalışmaları sürüyor, çok yakında yayınlanır

Çalışmalar sürüyor fakat umarım bunu ücretlendirerek bizi direkt olarak İngilizce oynamaya yöneltmezler. Kötü olur baya.
Dil dosyaları baya zorlaşmış ama üstesinden geliyolar yapanlar var sadece zaman lazım
Yapanlar kimler bilmiyorum ama yorumum hep aynı kalacak sanırım. Şu oyunları akıl edip Türkçe yapmıyorlar, bari bu açığı lehine kullanarak satılmaz.

Çalışmalar sürüyor fakat umarım bunu ücretlendirerek bizi direkt olarak İngilizce oynamaya yöneltmezler. Kötü olur baya.

Yapanlar kimler bilmiyorum ama yorumum hep aynı kalacak sanırım. Şu oyunları akıl edip Türkçe yapmıyorlar, bari bu açığı lehine kullanarak satılmaz.
ben ücretini öderim sonuçta emek var okadar çalışıyorlar hem fazla pahalı olmuyor zaten buna değer eger paralı olsa bile

ben ücretini öderim sonuçta emek var okadar çalışıyorlar hem fazla pahalı olmuyor zaten buna değer eger paralı olsa bile
Kusura bakma, evet emek veriyorlar ama yaptıkları iş tamamen legal bir iş değil. Oyun onların değil, evet yaptıkları için teşekkür ediyoruz fakat oyuna bir yama ekliyorlar ve bunu parayla satıyorlar. Oyunun üstünden para kazanmayı birçok şekilde yorumlayabilirsin. Örneğin sen bir oyuncak yapıyorsun ve diğerleri senin oyuncağında eksik bir şey görüp aynısının farklı halini yapıyor, bundan da oyun kadar para kazanıyor. Ben oyunu 134 liraya aldım, onların yaptığı ücretlendirme 50 lira. Hemen hemen yarı fiyatına satıyorlar. Madem bu kadar emek vermek, insanlara bir şeyler sunmak istiyorlar o halde Ubisoft ile iletişime geçsinler ve Türkiye'yi, AC serisinin sevildiğini anlatıp çevirmenliğini üstlensinler.

Umarım bahsettiğiniz çevirmenler bunu ücret karşılığında açmaz çünkü buna bir para vermem ve hiçbir tadı kalmaz. Eksiklerim olan ingilizcemle oynamak durumunda kalırım yüksek ihtimalle.

Adamlar CoD blac ops 2'nin yamasini hala ücretsiz yapmadı vermezler beleş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı