Assassin's Creed: Valhalla Steam platformuna gelebilir

Steam dijital oyun platformunda bir numara bana göre fakat neye göre bazı oyunları Steam'e değil de Epic'e ekliyorlar bir de Steam'e eklemiyorlar ben ona şaşıyorum hocam. Hayret etmemek elde değil çünkü.
Epic'in kullanıcılarının sayısının yüksek olmasının nedeni verdiği ücretsiz oyunlar, ben de anlam veremiyorum bu duruma. Epic Games ile anlaşma sağlayıp 1 ya da 2 yıllığını özel olarak oyun çıkartılır ama belirli bir süre sonra diğer platformlara da getirmek gerekiyor oyunu.

Steam dijital oyun platformunda bir numara bana göre fakat neye göre bazı oyunları Steam'e değil de Epic'e ekliyorlar bir de Steam'e eklemiyorlar ben ona şaşıyorum hocam. Hayret etmemek elde değil çünkü.

Aslında Epic Store'un ortaya çıkması iyi oldu. Steam'in rakibi olmadığı için, Valve kendini çok salmıştı. Tahtı az da olsa sallanmaya başlayınca, Gabe tekrar Steam ile ilgilenmeye başladı. Steam kendine çeki düzen verip, dolu dolu güzel özellikler getirdi.

Evet, hiçbir alanda tekel olmak hiç iyi değil gerçekten. Birden fazla güçlü rakip olması kullanıcı açısından iyi bir durum.

Boşuna Epic'e özel çıkarttılar. Ben tüm oyunlarımı Steam'de toplamayı seviyorum ama onlar yüzünden Valhalla'yı Epic'ten almıştım.

Epic Store, oyunların kendi mağazasına özel olması için, yapımcılara sürekli özel oyun anlaşması yaptırıp paraları yardırıyordu. Ubisoft baktı artık özel oyun için para vermiyorlar, oyun mağazada da satmıyor. Oyunu daha çok satmak için, Steam'e getirecek.

Dünyanın en büyük PC oyun satış platformuna oyun çıkarmamak karşılığında para alan Ubisoft daha çok satış yapabilmek için şimdi Steam'e getiriyor .

Boşuna Epic'e özel çıkarttılar. Ben tüm oyunlarımı Steam'de toplamayı seviyorum ama onlar yüzünden Valhalla'yı Epic'ten almıştım.

Steam ile fiyat konusunda anlaşamadılar diye biliyorum o yüzden Epic Games'e çıktı. Ne diyelim darısı diğer Call of Duty oyunlarına (MW 2019, Cold War vs)

Steam ile fiyat konusunda anlaşamadılar diye biliyorum o yüzden Epic Games'e çıktı. Ne diyelim darısı diğer Call of Duty oyunlarına (MW 2019, Cold War vs)

Microsoft, Activision'ı tamamen satın alınca gelecektir. Önce kendi platformundan, game pass dan ekmeğini yiyip tüketecek, daha sonra da Steam'e getirecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…