Assassin's Creed Valhalla ve Odyssey alınır mı?

Floaty

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi günler. Epic Games'de bildiğiniz üzere kış indirimleri var ve bende başlıkta yazan oyunları almak istedim. Ama birkaç sorum var sizce AC Valhalla Deluxe sürüm mü alayım Epic ödülüm ile 90 TL gibi bir fiyata denk geliyor yoksa AC Odyssey Gold sürüm mü alayım o da 90 TL gibi bir fiyata denk geliyor. Yoksa her iki oyununda standart sürümünü mü alayım o da 143 TL'ye denk geliyor. DLC olmadan sarmaz derseniz DLC'lere şu an da verebilecek param yok, param maksimum iki oyunun standart sürümüne yetiyor. Daha önce ki AC deneyimlerime gelecek olursak Origins oynamıştım biraz ve sarmamıştı, eski AC oyunlarından AC 1, 2 ve Brotherhood oynadım ve çok sevmiştim. Origins bana eski AC oyunlarının tadını vermedi AC diye baktığımdan olabilir farklı bir bakış açısıyla oynarsam bu oyunlar sarar mı? İkisini de alıp seri hâlinde oyna derseniz Origins'i tekrardan oynamaya çalışırım. Bu arada Epic Games'de bildiğiniz daha uyguna gelen paket tarzı bir şey var mı? Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler herkese.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı