proyic Hectopat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 612 Çözümler 12 30 Aralık 2023 #11 Ergün Plak dedi: Yazıları okuduktan sonra atlıyordum bir daha oynarsam dediğiniz gibi oynarım. DLC alacak param olmadığı için oyunu oynayabildim severek. Genişletmek için tıkla... DLC indirimler ile alabilirseniz harika olur tavsiye ederim. Atlamadan oyun 60 saate kadar çıkıyor zaten öyle biliyorum.
Ergün Plak dedi: Yazıları okuduktan sonra atlıyordum bir daha oynarsam dediğiniz gibi oynarım. DLC alacak param olmadığı için oyunu oynayabildim severek. Genişletmek için tıkla... DLC indirimler ile alabilirseniz harika olur tavsiye ederim. Atlamadan oyun 60 saate kadar çıkıyor zaten öyle biliyorum.
Ergün Plak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 1.399 Çözümler 5 30 Aralık 2023 #12 proyic dedi: DLC indirimler ile alabilirseniz harika olur tavsiye ederim. Atlamadan oyun 60 saate kadar çıkıyor zaten öyle biliyorum. Genişletmek için tıkla... Tüm sonları yaptım DLC ile eklenen dışında tüm yan förevleri yaptım eşyaları da maksladım başka yapılacak bir şey varsa bilmiyorum.
proyic dedi: DLC indirimler ile alabilirseniz harika olur tavsiye ederim. Atlamadan oyun 60 saate kadar çıkıyor zaten öyle biliyorum. Genişletmek için tıkla... Tüm sonları yaptım DLC ile eklenen dışında tüm yan förevleri yaptım eşyaları da maksladım başka yapılacak bir şey varsa bilmiyorum.