Assassin's Creed'de hangi oyundan başlamalıyım?

Siz nasıl Black Flag övebiliyorsanız arkadaş da Unity övebilir. Bence 2'si de serinin yüz karaları ama tercih meselesi tabii. Konuya gelirsek 1 ve 2'yi çıktığı zaman oynamıştım, 1 aklımda fazla yer etmese de 2 gerçekten sağlamdı. Onunla başlayın zamanınız az ise. Sonrasında çok iyi olmasa da Revelations oynanabilir, İstanbul'da geçiyordu. Neredeyse bütün oyunları kıyısından köşesinden birbiriyle bağlantılı bu arada.

Siz nasıl Black Flag övebiliyorsanız arkadaş da Unity övebilir. Bence 2'si de serinin yüz karaları ama tercih meselesi tabii. Konuya gelirsek 1 ve 2'yi çıktığı zaman oynamıştım, 1 aklımda fazla yer etmese de 2 gerçekten sağlamdı. Onunla başlayın zamanınız az ise. Sonrasında çok iyi olmasa da Revelations oynanabilir, İstanbul'da geçiyordu. Neredeyse bütün oyunları kıyısından köşesinden birbiriyle bağlantılı bu arada.
O anlamda dememiştim, genel olarak sevilmeyen bir oyun. Hani Ubisoft hisselerini bir gecede yüzde on düşüren oyun, acaba arkadaş neresinden keyif aldı? Nasıl eğlendi onu merak ettim. Biraz alaycı tonda ama o da işin şakasıydı:D
Black Flag'de genel anlamda sevilen bir oyun aslında, bu da sizin şahsi düşünceniz, dediğim gibi Unity seven görmedim bugüne kadar, o yüzden.

Merhaba, Assassin's Creed konu bütünlüğü olan bir oyun mu? Başlamak istiyorum ama ilk oyunundan başlayamam grafikleri eski olsun istemiyorum hem de okadar zamanım yok hangi oyunundan başlasam konuyu anlarım ve en azından hikayeye kısmende olsa hakim olurum? Bazı oyunları sıkıcı diye duydum onlarla zaman kaybetmek istemem. Direkt Odyssey ile başlasam olur mu? Veya valhalla çıkıyormuş sanırım çıkınca ondan başlasam nasıl olur? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Tabi ki seri olduğu için 1'den ama pek fazla sarmıyor söyleyeyim zaten altyazı da yok o yüzden 2'den başlaman daha iyi, yani tam olarak Ezio üçlemesi diyelim ama şunu söyleyeyim Ezio üçlemesinden sonra diğer AC oyunlarında ki ana karakterler tırt geliyor.

AC oyunları yeni oyunlarda iyice batırmaya başladı ilk başta AC 2, Brotherhood ve revaletions oynamalısın sonra zaten konular karışıyor kafana göre takılabilirsin diğer oyunlarda illaki bir sıra olsun diyorsan AC rouge sonra Unity çünkü konu bağlantılı sonra Black flack oynayabilirsin Syndicate ayrı bir konu Origins ve Odyssey'de öyle zaten benim için AC serisi Unity'de bitti ve oyun harbi güzeldi ya.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı